Nov
22

Xmas tree pasta

by Sofia   -   in Cooking  Party planning

Kun mies on matkoilla ja viikkoon kuuluu mm. lasten synttärikutsut ja yhden lapsen yökyläily sekä tietenkin myös töitä niin tämä rakas harrastus jää vähän jalkoihin. Ajattelin kuitenkin jakaa kanssanne tämän, mielestäni tosi kivan ja helpon idean viime viikonlopulta, kun vietimme lasten pikkujouluja kummitädin kanssa. Kuvien laatu tulee taas lähiakoina olemaan vähän heikkoa, mutta pimeät illat ja minun kuvaustaitoni eivät vaan kulje käsi kädessä. Mutta päätin nyt niin, että mieluummin edes jotain sisältöä blogiin vaikka en itse kuviin olekaan lainkaan tyytyvinen. Toivottavasti olette samaa mieltä…

I´m sorry I have been absent all week. I´m being a single mom this week and have so many things to do like birthday parties and sleepovers (…and work) so I´m happy to get a second to attend to my favourite hobby! Last weekend we had Bubblegum´s godmother here for a pyjamaparty and it was a little pre-Christmas party at the same time. We baked our first gingerbread cookies and decorated them. We watched “Miracle On The 34th Street” ( such a great and cozy Christmas time classic to watch with your kids, you can find it on Netflix). We made gingerbread waffles for breakfast and we shaped our food into Christmas trees. Here is the pasta I made for dinner… the dessert I will share on the blog soon too.

I just made pesto and red pesto ( toasted pine nuts, garlic, parmegiano, olive oil and semi sun dried tomatoes). Simple and yummy. I shaped the pasta in to trees and stuck star shaped decorations on top. I found the inspiration on Pinterest, where else. Sorry about  the not so great photos but this is the time of year when you kind of have to look through your fingers as it´s either no photos or my poor photos taken in the dark house. But you know the drill from previous years. So bear with me! Anyway I thought it was such a fun and easy idea you might want to try it out so I´m sharing regardless of the photos…

DSC_0892-2

DSC_0895

DSC_0893

DSC_0890

It has been snowing all day in Helsinki. Big fat, wet snowflakes that melt when they hit the ground. But boy are they pretty!

Lattemamma

 

 

2 COMMENTS
|
3,955 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Xmas tree pasta „
Katja, on November 27, 2017

Tämän aion matkia sinulta, kiitokset vinkistä 🙂

Sofia, on December 10, 2017

Katja tämä oli juuri siksi jaettu, että laitoin ns. idistä eteenpäin. Itsekin siis ihan matkin tämän muualta.

Leave a comment
name
email
url
message