Nov
30

Youngest Fashion alekoodi

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Onko joulun pehmoisimmat paketit vielä hankkimatta? Nyt on hyvä hetki satsata ihanan ylellisiin kasmireihin ja hankkia samalla ihan parhaat Condorin sukkahousuut, nilkkasukat tai polvisukat talven juhliin. Nimittäin koodilla lattemamma saat jouluaaton aattoon saakka ( 23.12) kaikista Youngest Fashionin tuotteista -15% alennusta! Koodi on voimassa nettikaupassa ja liikkeestä saat alennuksen kun kerrot olevasi blogini lukija!

Keräsin kollaasiin muutaman meidän suosikkimme…

PicMonkey Collage-22

The children´s boutique Youngest Fashion offers a -15% disount code for my blogs readers. Use the code lattemamma online with your purchase or if you shop in their boutique then tell them you are my reader to get the discount! The discount is valid until the 23rd of December and it is also from the Oscar & Valentine cashmeres that are rarely on sale ( even after Christmas). Happy shopping!

Ihania jouluostoksia! Ja hyvää viikonloppua, instagramin puolella Pariisista sitten kuulumisia ja tunnelmia.

Lattemamma

 

 

2 COMMENTS
|
5,086 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Youngest Fashion alekoodi „
Katja, on December 5, 2017

Kävin liikkeessä pari viikkoa sitten ostamassa Moccis-tossut sekä polvisukat ja neuleboleron. Nyt en raaski kamirvaatteita ostaa, niin ihania kuin ovatkin, tarvitsisin 50 prosentin alennuksen, mitä ei ikinä tule. Mutta ehkä joskus satsaan. Viime jouluna ostin NK:lta Livlyn kasmirpipon jättitupsulla vauvalle ja se onneksi mahtuu vielä.

Sofia, on December 10, 2017

Katja, ehkäpä sitten joskus! <3

Leave a comment
name
email
url
message