Nov
29

Adventtikalenterin aika

by Sofia   -   in Good things for kids

Joulukuu on nurkan takana ihan juuri nyt! Miten ihanaa! Molemmat tytöt saivat tänä vuonna oman kuvakalenterin, koska olen niin iloinen siitä, että he ovat rakastuneet tähän vanhaan traditioon yhtä paljon kuin minä olin lapsena. Nappaan niistä varmasti blogiin muutaman kuvan joulukuun aikana, mutta toinen löytyy jo Instagramista. Sen lisäksi meidän seinällemme ilmestyy taas joka vuotinen perinteinen pussukkakalenterimme. Sinne löytää tiensä tänäkin vuonna muutama pieni aarre ja herkku, mutta sen lisäksi kalenterissa on aina niitä mukavia yhdessä puuhasteluja. Sitäkin tytöt odottavat jo innoissaan. Jos sinulta on jäänyt kalenterin suunnittelu viime tippaan tänä vuonna niin täältä pääset printtaamaan valmiita lappuja yhdessä tekemisiä varten. Joko valmiiksi ideoituna tai itse täytettäväksi.

DSC_0983-e1417471898117-500x754

 

Sitten vielä vinkkinä kaikille sitä kyselleille ja muillekin. Äitinä ja hänen ystäviensä aivan ihanat tunnelmalliset myyjäiset järjestetään tänäkin vuonna. Pieni joulupuoti on Katajanokalla ( osoitteessa Satamakatu 5).

7.-10.12.

to-pe klo 11-18

la-su klo 11-16

( maksu käteisellä ja huomioithan, että pankkiautomaatti on poistunut siitä lähistöltä)

Olen löytänyt sieltä jokaisen joulun kauneimmat koristeet ja kranssit. 

Ihan kohta on joulukuu! Ihan kohta…

Lattemamma

4 COMMENTS
|
4,329 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Adventtikalenterin aika „
Täti Ruskea, on November 30, 2017

Kuulostaa ihanalta! Itse tuskin maltan odottaa kuopuksen tämän vuotista joulukalenteria. Ensi yönä on aika virittää se. Toivottavasti yllätys ja ilo on aamulla myös lasten kasvoilla 🙂

Sofia, on December 10, 2017

Täti Ruskea, kalentereissa on vaan jotain taikaa!

Katja, on December 5, 2017

Täytyypä käydäkin Katajanokalla ostoksilla, sieltä on aina löytynyt kaikkea niin ihanaa 🙂

Sofia, on December 10, 2017

Katja, taas oli vaikka mitä ihanuuksia!

Leave a comment
name
email
url
message