Dec
14

Mermaid hair

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

We have a little mermaid living amongst us. Life is all about unicorns and mermaids at the moment. I´m pretty sure our family with an 8 year old girl is not the only one. I´m very happy that the things she likes are still so innocent and sweet. So I found the perfect little present for the girls bathroom for Christmas and thought I would hint to fellow mermaid lovers. She already got her birthday wish of a mermaid´s tail for swimming but these will look cute in our bathroom on top of apparently being the best smelling shampoo & conditioner in the world. The products are sulphate, paraben & cruelty free so probably also ok for their hair. Both girls have very long hair and we have been using this shampoo , conditioner & detangling spray that makes their hair silky smooth. But sometimes it´s nice to try something new. With all my honesty especially for the lovely packaging and for the important name on the bottle for the receiver. There is a chance mommy might want to borrow some…

12SCset_1024x1024

 

Nämä suloistakin suloisemmat shampoo- ja hoitoainepullot löytävät meillä tiensä yhteen joulupakettiin. Erityisesti Hattara on hulluna merenneitoihin ( kuten ehkä jo kaverisynttäreiden teemastakin voi päätellä) ja syntymäpäivälahjaksi hän saikin meiltä merenneidon pyrstön. Nämä tuovat teemaa esille, mutta mielestäni tyylikkäästi ja silti lahjan saajallekin varmasti mieluisasti. Mermaid Hair tuotteita on kehuttu maailman parhaimman tuoksuiseksi hiustenhoitotuotteeksi joten voi olla, että tämä kolmaskin pitkätukkainen ” tyttö” tässä perheessä joutuu hieman testailemaan näitä ihanuuksia. Meillä ihana kummitäti raahaa nämä Lontoosta Helsinkiin, mutta tuotteita voi tilata ainakin Liberty of Londonin kautta myös suoraan tänne kotimaahan.

Little mermaids also need to decorate their “mains” so pretty bows from Petite Olivia are most definitely the stocking stuffers or Christmas calendar treasures to get. This lovely shade is called vanilla.

hrrosett-vanilla

 

 

Petite Olivian ihanat hiusrusetit tetenkin viimeistelevät merenneidon kampauksen. Mikäs sen täydellisempi joulukalenteriyllätys tai pieni lahja joulusukkaan!

A perfect finishing touch is to cover the silky smooth and bow decorated hairdo with a cashmere cap & scarf from Oscar & Valentine. You can get 15% off your purchase in Youngest Fashion with the code Lattemamma until the 23rd of December.

kashmirpipo

Silkinpehmeät  merenneidon hiukset suojataan pakkaselta tietenkin sitten seuraavasta paketista löytyvällä kashmir pipolla ja kaulaliinalla. Muista, että saat täältä 15% alennusta ( 23.12 saakka)  käyttämällä nettiostoksista alekoodia lattemamma tai sanomalla olevasi blogini lukija kun käyt ostoksilla liikkeessä. Meidän ikisuosikkimme on tuo klassinen pipomalli joka sopii mihin vain ja on kaunis arjessa ja juhlassa.

Have a lovely day!

Ihanaa päivää,

Lattemamma

0 COMMENTS
|
4,316 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message