Good things for kids,  Shopping

Princess Charlotte

Kuinka moni törmäsi sosiaalisessa mediassa suloisiin kuviin pienestä prinsessa Charlottesta? Kuvat oli ottanut hänen äitinsä Cambridgen herttuatar Catherine Kensington palatsin portailla kun prinsessa Charlotte on matkalla päiväkotiin ensimmäistä kertaa.

Isn´t Princess Charlotte of Cambridge just adorable. These photos were taken by her mother, the Dutchess of Cambridge, on her first day of Nursery school at the stairs of Kensington Palace. I love her outfit too!

TELEMMGLPICT000150786643_1_trans_NvBQzQNjv4Bq1V8_3oXt_XBWwkgI1jrKEeDSV_dXcWbrTlT5gho2zKg

TELEMMGLPICT000150786642_1_trans_NvBQzQNjv4BqHcSXtmASCPwByb3Zp5QEFrhZFAdjdMfgZgWRJsfa6ZI

Eikö hän olekin hurmaava? Suloisen Charlotten takki ja rusetti ovat Amaian, kengät ovat Dona Carmen bebesin, sukkahousut Condorin, kaulaliina Marie Chantalin ja reppu Cath Kidstonin. Asu on yhtä suloinen kuin itse neitonen.

Kuinka moni teistä seuraa Euroopan kuninkaallisia?

Suloista päivää,

Lattemamma

3 Comments

 • Susanna

  On ihana kuva. Muistuttaa omia tyttösiäsi! Itse en ole koskaan seurannut kuninkaallisia erityisen paljoa ja kun näin tämän kuvan somessa, jouduin jopa hetken pohtimaan kenen lapsi Charlotte olikaan. Muistin sitten ja kauhistuin, kuinka aika rientää! Vastahan hän syntyi! Täytyy toki todeta, että Crown -sarjan katsottuani, olen kiinnostunut Englannin hovista ihan uudella tavalla. Yllättävän koukuttava ja monisäikeinen historia. Ja erityisesti kuningatar Elisabeth ja prinsessa Margaret ovat avautuneet minulle monisäikeisempinä kuin uskoinkaan. Ja olen lumoutunut Prinssi Philipiä esittävästä näyttelijästä… ;). Haluaisinkin seuraavaksi lukea Margaretista vastikään kirjoitetun elämäkerran. Tuollaiset hiukan kapinalliset hahmot kiehtovat. Mutta jos nyt siis joku kuningasperhe minua ylipäätään kiinnostaa, niin kyllä tuo Englannin. Heidän kuninkaalliset häänsä olen aina katsonut ilolla :)!

 • Täti Ruskea

  Kiva postaus! Mun suosikiksi on – varmaankin meidän pikkupoikien iän mukaan – noussut prinssi George. Hän on niin suloinen. Ihailen brittien tapaa pukea poikalapsiaan. Se on ehdottomasti tuonut ripauksen myös omien poikieni vaatetukseen, vaikkei aina oikein tunnukaan istuvan suomalaiseen kulttuuriin. Samaa mieltä kuin ensimmäinen kommentoija: The Crown on syventänyt myös omia aatoksiani ja sitä jää janoamaan lisää. Toki myös Ruotsin kuninkaalliset kera uuden polven pikkuväen kiinnostaa, mutta mitenkään intohimoisesti en ole koskaan seurannut kuninkaallisten elämää.

  • Sofia

   Susanna ja Täti Ruskea, sama täällä, ihan hirmuisen tarkkaan ei tule seurattua, mutta sivusilmällä kuitenkin. Ja ehdottomasti myös minä aion lukea tuon Margaretista kirjoitetun elämänkerran!

Leave a Reply

Your email address will not be published.