Mar
21

Ulkoasu

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Aurinko pilkottelee jo niin lupaavasti, että vaikka ulkona onkin pakkasta niin kevätvaatteet ovat jo olleet mielessä. Ja nimenomaan ne eskariin sopivat ulkovaatteet. Hattarale hankittiin syksyllä Ver De Terren tummansininen ulkoasu koulua ja iltapäiväkerhoa varten, joka on edelleen hyvän kokoinen. Purkalta oli kuitenkin jäänyt eskarissa säilytettävät kumisaappaat pieniksi ja samalla hänelle löytyi myös aivan hurmaava ja erityisen mieluinen ulkoasu. Se on Minymon vettä hylkivä ( vesipilari 8000mm) softshell puku johon hankittiin samaa väriä sekä housut, että takki. Purkka halusi koko pinkin asun ja koska tiedän, että nämä saattavat olla viimeisiä vuosia kun vaalenapunainen kiinnostaa niin myönnyin ilomielin.  Tämä kokonaisuus CeLaVin saappaita myöten löytyi Nona K.sta. Pienemmille oli ihan mieletömän suloisia softshell haalareita.

DSC_1120

DSC_1099

DSC_1095

DSC_1103

DSC_1110

DSC_1107

DSC_1109

DSC_1092

DSC_1096

 Asussa on vetoketjulliset taskut, irrotettava hupu, heijastimia ja pehmeä fleecevuori.

DSC_1097

DSC_1101

DSC_1093

Tärkeintä näissä ulkoasuissa on toki toiminnallisuus, mukavuus ja kestävyys, mutta kun ulkoasu on sen lisäksi näin suloisen hubbabubba-purkan näköinen on se toki kiva lisä. Stailaamme koko pinkkiä komboa varmasti sitten erivärisellä pipolla, huivilla ja hanskoilla. Niitä löytyy onneksi eteisen laatikosta jo valmiina. Kumisaappaat olivat muuten liikkeessä -40%, eli täydellisen hintaiset eskarisaappaiksi.

Joko olet uhrannut ajatuksia kevätasuille?

Lattemamma

edit. Huomasin, että Nona K.n verkkokaupassa yli 50€ ostoksista saa -20% alwennusta 25.3 asti ja ilmaiset toimitukset kuun loppuun saakka ( minimitilaus 25€).

4 COMMENTS
|
4,085 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Ulkoasu „
Elina, on March 21, 2018

Hei! Onpas kivan näköiset välikausivaatteet. Onko vanhan roosan väriset vaiko selvästi vaaleanpunaiset? Kumppareita ei ilmeisesti ole saatavissa verkkokaupassa?

Sofia, on March 21, 2018

Moi Elina, ne on kyllä vanhaan roosaan vivahtavat, eivät ihan puhtaan vaalenapunaiset mutta tosi kaunis sävy! Ja juu, en löytänyt verkkokaupasta kumisaappaita, mutta kannattaa laittaa viestiä tai soittaa Nona K.hon, varmasti postittavat. Ne oli ihanan kevyet. Ja nyt näytti olevan muuten vielä alekin käynnissä, yli 50€ ostoksista -20% ale ja ilmaiset postikulutkin!

Kirsi, on March 25, 2018

Hei, millä koodilla tuon alennuksen saa? Ei löytynyt ainakaan nettikaupasta mistään infoa eikä Facebookistakaan… Apua, ale on enää tänään siis!!!

Sofia, on March 26, 2018

Kirsi, nyt vasta tulin käymään blogin puolella. Mielestäni alennuksen olisi saanut automaattisesti kassalla. Eli ei mitään koodia. Testasitko maksuun asti? Tämä ei siis ollut mikään blogini yhteistyöjuttu vaan ihan heidän oma yleinen alennuksensa.

Leave a comment
name
email
url
message