Mar
23

Hyvää viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Perjantai tulla tupsahti taas vauhdilla ja olemme taas viikkoa lähempänä saarikauden avausta! Mutta nyt nautitaan tästä hetkestä ja juuri tästä viikonlopusta…

Moni on varmaan jo koristellut pajunvitsat ja laittanut rairuohot kasvamaan. Vaikka ei itse olisikaan lähdössä virpomaan niin sunnuntaiksi on hyvä muistaa varata hieman namuja tai muuta palkkaa pikkuisille trulleille jotka saattavat koputella oven takana. Meillä oli jo keväästä muistuttelemassa viime viikolla keltaisia narsisseja ja ihania tulppaaneja ja ostin täksikin viikonlopuksi ja tulevaksi viikoksi samoja ihania kevään kukkasia. Ne raikastivat kotia niin mukavasti. Moni laittoikin minulle viime viikonloppuna viestiä narsissien ja vaaleanpunaisten tulppaanien yhdistelmästä. Voit kurkata kimppua Instagrammin puolella, tallensin sen stories osioon.

Meille tuli myös nukkekotiin vähän pääsiäistunnelmaa kun löysin sinne Anni & Aleksista pikku munilla ja tipuilla koristellun miniatyyri rairuohon. Se on hurmaava ja kaiken lisäksi kotimaista käsityötä!

DSC_1134-2

DSC_1142

DSC_1127

DSC_1128-2

DSC_1126

Ihanaa viikonloppua ja virpomishommia!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
3,271 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Hyvää viikonloppua! „
Hanneleh, on March 23, 2018

Kiitos että jaksat pitää tätä blogia lukijoidemme iloksi. Käyn lukemassa aina välillä vaikka lapsemme ovat hieman jo isommat kuin teidän. Tyyli juttuja toivoisin enemmän, pidän tyylistäsi.
Hyvää kevättä ja aurinkoista vk-lopun alkua.

Sofia, on March 28, 2018

Kiitos Hanneleh! Aina ajattelen, että teen tyylijuttuja ja sitten kuitenkaan en oikeen tiedä miten kuvaisin niitä. Mutta yritän vaikkapa siellä instan puolella panostaa vähän niihin ja tsempata täälläkin…

Leave a comment
name
email
url
message