Mar
26

Floral shoes

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Ihanaa alkavaa viikkoa! Tällä viikolla luvassa vähän pääsiäisjuttuja blogin puolella. Täällä jo pakkaillaan hiihtovaatteita ja lämpökerrastoja, torstaina vihdoin lähdemme tämän talven ensimmäiselle hiihto-ja laskettelureissulle. En malta odottaa!

Tänään kuitenkin tällaisia kevään värisiä suloisuuksia…

I´m loving these floral canvas shoes for the Summer…

2015460-999BACK-zoom

 

Jacadi

girls-liberty-mary-janes

 

Cyrillus

s8ft_marth_pd_2

 

Trotters ( these are also super cute in the candy stripe).

We often have a pair for the summer. They are so easy to slip on, wash in the machine and they go with everything from leggings to shorts to skirts.

Lattemamma

2 COMMENTS
|
4,364 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Floral shoes „
Karkki, on March 27, 2018

Canvas kengät on kyllä ihan parhautta juuri monikäyttöisyyden ja helppouden vuoksi. Meillä, kanssa, on aina muutama pari kaapissa. Itse tilasin kesää ajatellen koko perheelle testiin Hai Canvas kengät (siis kyllä Hai saappaiden lisäksi on Hai Canvas kenkiä). Käteen tuntuivat hyviltä ja värit ovat raikkaita. Kenkien kohtalo toki paljastuu sitten ekassa pesussa eli haalistuuko värit vai ei.

Meillä on pääsiäisenä edessä varmaan kauden vika laskettelu-ja hiihtoreissu, tosin tällä kertaa ei Lappiin asti. Sitten voikin pakata laskettelukamat odottamaan ensi talvea, joka sinänsä on vähäsen haikeaa. Meillä on ollut niin mieletön laskettelukausi.
Ihanaa viikkoa ja pääsiäislomaa <3

Sofia, on March 28, 2018

Ihana Karkki, huippua viimeistä skimbareissua ja pääsiäsilomaa sinullekin!

Leave a comment
name
email
url
message