Apr
9

Leffasuositus

by Sofia   -   in Good things for kids

Joko kävitte katsomassa uuden Petteri Kaniini elokuvan? Se oli niin hyvä! Suositus siis täälle leffalle tyttöjen lisäksi myös äidiltä. Nykyään tehdään niin fantastisen hyviä lasten elokuvia, niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin. Meidän suosikkejamme on viime aikoina ollut mm. Ballerina, Paddington 2 ja nyt tämä Petteri Kaniini. Olen ollut Beatrix Potter fani jo ihan pienestä tytöstä. Rakastan näitä hahmoja ja satuja. Meillä tytöt nauroivat ääneen leffassa ( ja äitikin, välillä tosi eri kohdissa).

PeterRabbit_1080

 

Kivaa päivää,

Lattemamma

2 COMMENTS
|
2,618 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Leffasuositus „
Hanneleh, on April 10, 2018

Tää ei liity mitenlään leffaan, mutta aiemmin pääsin instatilillesi ja nyt en enää pääse?

Sofia, on April 12, 2018

Moikka Hanneleh,
Olen siirtymässä käyttämään pääasiallisesti sitä blogin avointa instaa ja tulevaisuudessa pidän toisen instatilin lähinnä ystäville, sukulaisille etc. joten tervetuloa seuraamaan siellä lattemammanblogi puolella instassa. Sinne postaan enimmäkseen. Ja nyt muuten tyylipostaustakin blogissa kun taannoit kyselit niiden perään.

Leave a comment
name
email
url
message