Aug
10

Sinne ne nyt menivät…

by Sofia   -   in Random

… Koulutielle molemmat lapset. Meillä oppilaat ja paikka olivat entuudestaan tuttuja uudelle ekaluokkalaisellekin joten vaikka kovasti koulun aloitus jännittikin ja siitä juteltiin sängyssä joka ilta viikon verran ennen koulun alkua, niin pihalla jo halailtiin kavereita kesän jälkeen. Ensimmäiset kirjat päällystettiin jo illalla kontaktimuovilla ja ensimmäiset läksytkin tehtiin. Kyllä se oli ihanaa! Ja itseäni ihmetti kuinka vähän tuo päivä tuntui sentimentaaliselta. Olin vain innossa ja ilossa mukanaeläjänä. Moni vanhempi hihkui myös koulun pihalla, että huh, taas selvittiin yhdestä kesästä. Itse en kokenut tätä kesää, enkä muista, että aiempiakaan, erityisen rankkana. Lomat perheen kanssa ovat minusta ihanaa aikaa! Mutta otetaan tämä arki silti avosylin vastaan. Harrastukset alkoivat jo tällä viikolla ja tanssia meillä harrastetaan nyt niin paljon, että meinaa ihan mennä pää sekaisin, että kuka oli missäkin mihinkin aikaan, mutta ehkäpä sekin tasaantuu viikon tai parin päästä kun päästään aikatauluihin kunnolla käsiksi. Olen kyllä niin onnellinen, että vanhemman kohdalla ainakin näyttää eri lajien kokeilun jälkeen siltä, että tanssi oli kuitenkin se rakkain ja tärkein. Itselleni on tietenkin helppoa, että lapsi valitsee saman harrastuksen mikä itsellä on ollut lapsena ja nuorena, koska siinä on helpompi tukea ja auttaa.

0c4f2360181a20dea771094ca32b1954

Miten teidän  arkenne on pyörähtänyt käyntiin? Osalla alkaakin koulut vasta ensi viikolla, mutta valmistautuminen on varmasti jo käynnissä. Me odottelemme vielä uusia koulureppuja saapuviksi, mutta onneksi pari päivää pärjää vanhoillakin. Mitä nyt toisella on sen verran pieni reppu, ettei sinne mahdu kansio sisään ja toisen repussa on pieni reikä pohjassa. Se ei onneksi vaikuta innostukseen tai menestykseen koulunkäynnissä.

Ihanaa viikonloppua!

Lattemamma

p.s. Kuvankäsittelyohjelma on ihan susi ja takkuilee taas. Mistä johtuen ette nyt saaneet eilen kuvaamiani koulujuttuja kuvitukseksi.

0 COMMENTS
|
2,669 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message