Aug
24

Girls room

by Sofia   -   in Interior design

I wanted to share a few photos from the girls room now that they are still sharing. I was meant to share these a long time ago as I have downloaded these photos in April. I think it´s such a cute and cozy little girls room. Nothing extravagant. Most of the furniture is from my childhood room. I´m a firm believer in recycling furniture ( and clothes too). Why buy new if the old can be used or updated.  The beds used to be ours. When we bought a new bed for us they inherited our old ones. They do scream for headboards but maybe in the next house then. It´s still a little girls room as they are not teenagers yet. I think the next one might be designed for a little older girl for Cotton Candy at least. Bubble Gum still very much plays with dolls and teddies and the dollhouse so she gets to keep them for as long as she wants.

DSC_0329

DSC_0123

DSC_0119

DSC_0318-2

DSC_0105

DSC_0139-3

DSC_0106

DSC_0144-2

DSC_0121-2

DSC_0137

DSC_0141-2

DSC_0112-5

DSC_0135-3

DSC_0136-2

DSC_0109

DSC_0142

DSC_0132-3

DSC_0270-2

In these pictures not showing is their closet space and the shelves for their craft supplies, games & books. We were contemplating a bunk bed but then we decided it was time to move and it would not have made much sense as in the next apartment they will have their own rooms. I was quite pleased with how it turned out even though I did want them to have bedside tables instead of the book shelf between their beds. But as the room is not huge and they needed the space for some of their things it was not an option. Again, next house. 

Have a good day & a lovely weekend,

Lattemamma

p.s. If you have been wondering lately if I grew bored of blogging as I have not been writing as frequently as in the early days it is because life changed. I started working full time, my kids grew older and started having more hobbies. I wanted to make a little more space for other hobbies as beloved as blogging again. But it does not mean I grew bored or that I lost interest or ran out of subjects. The things I write about never seem to end. Everyday happiness and finding joy in your life. New recipes and new finds for the kids or the house. They are not things one runs out of. Advocating kindness and gratefulness. It´s a never ending mission! Making at least one person happy with each post. So thank you for still coming by and taking part in the conversation. Even if it was once a week or three times a week.  ♥ 

6 COMMENTS
|
5,157 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Girls room „
Anna, on August 24, 2018

Ihanaa, että ehdit jatkaa blogin päivittämistä arkikiireistä huolimatta!
Suloinen tyttöjen huone <3
Kaunista syksyä!

Sofia, on September 13, 2018

Anna, samoin teille ja kiitos!

Täti Ruskea, on August 24, 2018

Niin kauniita kuvia ja suloinen pikkutyttöjen huone <3 Vaikka meillä on useampi makuuhuone, niin viidelle lapselle ei kuitenkaan löydy omaa huonetta, vaikka luovuttiin jo työhuoneestakin. Mekään emme halunneet kerrossänkyjä ja nyt olemmekin jo useamman vuoden ajan veivanneet huoneita talossa eri tavoin ja tarkoituksiin. En tiedä tuleeko tämä koskaan valmiiksi, mutta nyt jälleen tuntuu hetken hyvältä. Kahdella vanhimmalla on omat huoneet ja kolmella nuorimmalla on yksi yhteinen nukkumishuone ja yksi yhteinen leikkihuone. Nukkumishuone on melko pieni ja leikkihuone puolestaan suuri. Onnea teille uudesta kodista ja tsemppiä remontiin! Remontointi on taatusti myös ihanaa aikaa, kun saa suunnitella itselleen kivoja juttuja ja nähdä niiden toteutuvan. Millä mielellä tytöt odottavat omia huoneitaan? Mehän kokeiltiin myös sitä, että pojilla numero kolme ja neljä oli omat huoneet, mutta numero nelonen, joka oli aina tottunut olemaan samassa huoneessa veljensä kanssa, ei meinannut millään tottua erillisiin huoneisiin. Kun oltiin reilu puoli vuotta kuunneltu päivittäin toivetta paluusta yhteiseen huoneeseen, päätettiin se lopulta toteuttaa 🙂

Sofia, on September 13, 2018

Täti Ruskea, jää nähtäväksi miten meillä eri huoneissa nukkumiseen sopeutuvat.

Anni, on August 24, 2018

Mikä/mistä tuo ihana nukkekoti-ikkuna-valojuttu on?

Sofia, on September 13, 2018

Anni, valaisin on Bonnichon nimisestä liikkeestä Pariisista. Hattara sai sen joululahjaksi pian 9 vuotta sitten kun oli vasta syntynyt.

Leave a comment
name
email
url
message