Dec
29

Boxing Day brunch

by Sofia   -   in Party planning

Tapaninpäivän brunssista tulikin tänä vuonna enemmän lounas kuin brunssi. Teimme paahtopaistia, ihania valkosipuli & salvia paistinperunoita, ruusukaalia pinjansiemenillä, parmesaanin kanssa uunissa paahdetuja neulapapuja ja salaattia jossa oli syvänvihreiden lehtien lisäksi punajuurta, hunajapaahdettuja pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita. Leivoin aamulla tuoreita sämpylöitä ja tarjolla oli myös joululimppua, suolakidevoita ja toki vielä juustojakin. Jälkiruuaksi tarjosimme jouluisia kakkuja, itse leivottua maustekakkua ystäväni äidin huikealla reseptillä tehtynä, Fortnum & Masonilta Lontoosta tuomaani Englantilaista joulukakkua ja panettonea. Sen lisäksi oli vielä suklaita ja itsetehtyjä piparkakkuja. Joimme jälkiruokakahvit takkatulen ääressä.

PicMonkey Collage-45

PicMonkey Collage-46

PicMonkey Collage-43

 

Tässä muutama kuva Tapaninpäivän kattauksesta. Kukka-asteleman tein tänä vuonna itse. Ihanat Elo Fresh juomat saimme lahjaksi, niitä maahantuo tyttöjen ystävien vanhemmat. Ne olivatkin ihan super freessit. Luomumehua ja kivennäisvettä Alpeilta. Ei yhtään sokeria, joten mitään limuja nämä eivät ole vaan raikkaita juomia vaikkapa ruuan kanssa. Jos et ole makean ystävä, mutta haluat vähän jotain muuta kuin vettä, niin nämä ovat hyvä valinta. Tämä voisi myös olla vaikkapa erinomainen tipattoman ja herkuttoman tammikuun saunajuoma. Olen joskus miettinyt mistä johtuu ihmisten ainainen into aloittaa uusi vuosi ns. kevyemmin ja raikaammin, luulen, että joulun alla me herkuttelemme ja laiskottelemme niin paljon normaalia enemmän, että elimistö kaipaa jossain vaiheessa raikasta vihreää, liikunnan antamia endorfiineja ja freessiä ulkoilmaa ja tämän kaiken tuomaa kevyempää fiilistä. Päiväkin jo pitenee ja valo lisääntyy joten raikkauden ja kevään kepeyden kaipuu hiipii hitaasti ilmaan. Mutta nyt nautimme vielä hetken ihanasta lomalököttelytunnelmasta ja kynttilänvalosta.

Lattemamma

0 COMMENTS
|
4,012 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message