Dec
31

Happy New Year

by Sofia   -   in Random

Kulunut vuosi on ollut meidän perheessämme kasvun vuosi ja itsenäistymisen vuosi. Lapset ovat muuttuneet selkeästi isommiksi pikkutytöiksi. Meillä on nyt kaksi koululaista jotka osaavat jo kulkea kaksin tarvittaessa koulun ja kodin väliä ja vanhempi välillä lähempänä oleviin harrastuksiinsakin ihan itsenäisesti. Kulunut vuosi on myös sysännyt alkuunsa muutoksia jotka kantavat hedelmää tulevana vuonna. Vuosi oli selkeästi parempi perheellemme kuin sitä edeltänyt joka oli täynnä pieniä vastoinkäymisiä. Kuluneen vuoden kohokohtia olivat yhteiset reissut perheen kanssa ja yksin eri perheenjäsenten ja ystävien kanssa. Myös arkinen elämä toi useita onnen hetkiä jotka toivat sydämeen lämmön läikähdyksiä ja kasvoille leveän hymyn. Onnistumiset työelämässä ja ihanat hetket kotona arjen tiimellyksessä.

Uusi vuosi alkaa mitä haikeimmmissa merkeissä kun koti jota olemme asustaneet siitä saakka kun Purkka oli kaksi viikkoa vanha jää taakse ja pakkaamme täältä kaikki rakkaat muistot ja unelmat joita näiden seinien sisään on mahtunut. Kaiken sen kasvamisen ja elämisen. Koko tyttöjen pikkulapsiajan. Minun kotiäitivuosistani puolet. Kaikki surun ja epätoivon hetket. Näiden seinien sisään on mahtunut hetkittäin kiukkua ja menetettyjä hermoja. Sitäkin enemmän täällä on kuitenkin koettu riemua, oppimista, rakkautta, hyväksyntää, ja mitä suurinta onnea. Palaan varmasti vielä näiden ajatusten pariin blogissakin uudestaan ennen muuttoa.

DSC_0088-3

DSC_0084-2

DSC_0091-3

DSC_0094

Nyt on kuitenkin aika jättää hyvästit upealle vuodelle 2018 ja toivottaa tervetulleeksi vuosi 2019. Olkoon se ihana vuosi täynnä uusia raikkaita tuulia. Uusi koti, uusi elämänvaihe, uusi kaupunginosa, mutta onneksi saman vanha perhe, samat ihanat ystävät ja samat rakkaat ajatukset elämästä. Ei se missä olemme tai minne menemme, vaan se kenen kanssa sen jaamme.

Wishing you the happiest New Year 2019! I hope yours will be filled with laughter, bubbles, health, happiness, something new and exciting, something old and dear. New beginnings and fresh starts are always good for us as long as we remember that it is not only the start of the year that is your chance to make a change but you can choose any moment or day to do it. And if you fail you can always try again. 

Mitä parhainta vuotta 2019! Olkoon se vuosi täynnä terveyttä ja hyviä asioita!

Lattemamma

Tyttöjen uuden vuoden paljettirusetit olivat lahja Petite Oliviasta. Ne ovat aivan huikean isot ja kimaltelevat ja juurikin sopivasti vähän liikaa ollakseen aivan mahtavat. Tytöt rakastavat näitä!

2 COMMENTS
|
3,852 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Happy New Year „
Kirsi, on December 31, 2018

Hei, aiemmin jo kyselin, että mistä olet ostanut tyttöjen ihanat valkoiset uudet yöpuvut? Kommentti ei tainnut tulla läpi, jotain häikkää. Ja toinen kysymys ruseteista, voiko tuolta kaupasta tilata Suomeen? Ainakaan ei saanut kieltä vaihdettua englantiin eikä kruunuja euroihin.
Kaikkea hyvää kaikkien vuodelle 2019!

Sofia, on January 4, 2019

Moi Kirsi!
Ensinnäkin tyttöjen yöpaidat on semmoisesta Brittifirmasta kuin Faune. Kommentoin nyt puhelimesta niin en saa linkitettyä tähän, mutta laitan myöhemmin linkin jos ei löydy.
Ja kyllä postittavat rusetteja Suomeen etc.

Leave a comment
name
email
url
message