Blog collaboration,  Good things for kids,  Shopping

Bonjour Paris

Tämä aivan ihana asu on Jacadilta ja se on ollut tämän syys-talvi malliston suosikkeja ja sitä käytetään pitkälle kevääseen ja yläosia varmasti myös kesällä! Rakastan asua koska se sopii tyylillisesti sekä äidin, että tyttären makuun ja osia on helppo yhdistellä jo olemassa oleviin vaatteisiin. Kaikki asun osat ovat nyt alessa – 30% ja www.jacadi.fi sivun kautta toimitetaan näppärästi Suomeen. Voi kuinka toivon, että ihmiset käyttäisivät tuota palvelua koska mm. Briteissa koko Jacadia ei enää ole lainkaan ja olisi kurjaa jos sen tilaaminen tänne loppuisi jossain vaiheessa.

Our favourite outfit from Jacadi this season is this gorgeous college shirt paired with corduroy pants and a scalloped edge t-shirt. All the products can be used separate too. The t-shirt goes with anything really but I can see it during summer with shorts or a skirt. A must sale buy at -30% because the same classic style will most likely be at the summer collection too. The sweatshirt will also be great with their white sweatpants or with leggings for a sporty look but would look cute even with a skirt. And during the summer with white or navy shorts! And the pants would look fabulous with a cardigan too or a button down shirt or blouse and mary jane´s for a party and as they are cute narrow from the cuff they would go well with their leather boots! Such a versatile outfit but I really love this style as a combo. It´s a great school outfit and fancy enough for a lunch on the town with granny. They could wear it for visiting friends and it´s comfy enough for helping around the house like Cotton Candy in these photos.

DSC_0115-2

DSC_0133

DSC_0125

DSC_0128

DSC_0135-4

DSC_0140

DSC_0136-3

 

The velvet bow elastics are so pretty and great for an understated little addition. We have two sets so we use them often on braids.

DSC_0122

DSC_0144-3

DSC_0148-3

DSC_0151

DSC_0139-4

Because of the great quality Jacadi is one of the brands I also buy preloved from friends and sell or pass forward our used ones as they always look quite new.

Have a wonderful weekend!

Muuten alevinkkinä Jacadilta katsoisin aina klassisia malleja koska ne tulevat uudestaan joka mallistoon. Tänä vuonna mallistossa oli myös useampikin tosi kiva kollari jotka tosiaan menevät ympäri vuoden. Me ostamme myös yleensä aleista seuraavan vuoden talvivaatteet jemmaan. Jacadilta löytyy aina mallostosta kiva pitkä toppatakki ja nyt oli aleissa myös todella hyvään hintaan kauniita kevyttoppiksia! Talven ulkovaatteet takkeineen, housuineen ja extroineen ovat kahdelle samankokoiselle lapselle jokavuonna aika iso hankinta kun mikään ei meillä koon puolesta periydy vaan kaikkea tarvitaan tosiaan aina tuplamäärä. Tänä vuonna tosin varastointi on jonkin verran haasteellista, koska muutamme juuri muutamaksi kuukaudeksi väliaikaisesti vuokralle kunnes uusi koti valmistuu, joten nyt tämä järkevä homma jää tekemättä. Ehkä katsomme tilannetta sitten vielä muuton jälkeen helmikuussa kun tilanne on rauhoittunut jos jotain ihanaa olisi jäljellä.

Rentoa viikonloppua!

Lattemamma

p.s. Thank you Jacadi so much for this blog collaboration! We love your clothes & customer service! 

6 Comments

 • Kirsi

  Hei,
  Ovatko vaatteet ns. normaalikokoisia eli onko esim. 6v noin 116cm? Meidän tyttö on 6v, mutta pieni kokoinen, ehkä noin 112cm. Mietin, että olisikohan hänen oikea koko vaatteissa 6v vai 8v? 7v kokoa ei tainnut ollakaan.

  • Sofia

   Moikka Kirsi,
   Jacadi on Ranskalaista mitoitusta eli mielestäni suht pientä. Housujen vyötäröt kyllä reilut, mutta niissä puolestaan kuminauha- & nappikiristys mahdollisuus. Sanoisin, että jos olisi normi 6-vuotias ostaisin isompaa kokoa, mutta jos on pieni/ siro niin sitten riittää kokoa vastaava. Ostan meidän n. 130 cm tytöille nyt kymppiä, mutta niissä mm. hihat sain vielä kääntää ja housut on kyllä vyötäröltä reilut ( tytöt siis 7v. & 9v., mutta saman kokoiset). Pitkään meni 8 v. koko meillä. Sortseista mahtui vielä 6 v. kokokin viime kesänä vanhemmalle jolla on mini pieni peppu. Toinen tytöistä siis ikäisiään pidempi ja toinen pienempi, molemmat siroja.

 • Katja

  Jacadilla on kyllä kauniita vaatteita ja kävin juuri Tallinnassa liikkeessä ja takaosassa oli outlet osasto, jossa isoilla alennuksilla edellisten kausien vaatteita. Olen pari kertaa tilannut netistäkin tuolta Tallinnan liikkeestä, mutta paikan päällä on aina kiva käydä. Harmi, että Iso-Britanniasta Jacadi on lopettanut, Lontoon liike oli aivan ihana! Tutustuin Jacadi merkkiin ekan kerran Dubaissa jossain ostoskeskuksessa ja ihastuin heti. Kokoasiasta vielä, että mielestäni pientä kokoa, ainakin verrattuna esim Polarn O Pyretiin. Meillä 8-vuotias käyttää Jacadilta kokoja 12 ja 14. Mutta hoikalla ja lyhyehköllä lapsella menee varmasti ikää vastaava koko.

  • Sofia

   Katja, Jacadi on kyllä ihana klassikko ja tosiaan tuolla Tallinnan liikkeessä eritisesti pikkuvauvoille mitä ihanimpia juttuja siellä Outletin puolella.

 • Sanli

  Kiva kokonaisuus. En olekaan aiemmin hyödyntänyt tuota tilausmahdollisuutta vaan aina asioinut liikkeessä. Nyt kuitenkin laitoin tilauksen menemään, kun reissua ei ole tiedossa ja parista ihanasta paidasta oli vielä tyttären kokoa jäljellä. Kiitos siis vinkistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.