Jan
16

Merinolla mäkeen

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Kun nyt täällä Suomessa saamme nauttia kunnon talvikeleistä niin ajattelin jakaa teidän kanssanne meidän suosikki merino alusasut tälle talvelle. Niille tuntuu ainakin meidän perheessämme olevan kovasti käyttöä. Pitkät kalsarit ( vai kutsutteko niitä legginseiksi ?) ja pitkähihaiset aluspaidat ovat mitä mainioin alusasu ulkoillessa pakkasilla ja itseasiassa asut ovat niin mukavia, että meillä tytöt pitävät niitä ihan kotiasuinakin ulkoilun jälkeen.

Tyttöjen suosikit ovat NoaNoalta ja niissä pinta on merinovillaa ja vuori 50% puuvillaa ja 50% merinoa. Ne eivät kutita lainkaan ja ovat kuulemma parhaat asut ikinä. Tässä asussa Purkka lähti jopa kaverin luokse leikkitreffeille ( jossa menivät siis pihalle ulkoleikkeihin, mutta olivat myös sisällä), eikä minusta tuntunut lainkaan, että olisi tarvinnut olla mitään muuta vaatetta mukana villatakin lisäksi. Asu on tosi siisti ja suloinen eikä näytä niinkään “kalsariasulta” vaan enemmän legginsit ja pitkähihainen t-paita asulta. Meillä nämä ovat tytöillä mm. koulussa liikuntapäivinä olleet pakkasella saman merkin villa-asun ( ja ulkovaatteiden) alla ja olivat kuulemma  luistelussa tosi lämpimät ja mukavat. Nämä asut tytöt saivat Nona K.sta joululahjaksi.

produktbilleder-2

produktbilleder

Toiset asut itseasiassa odottavat vielä antamista, hankin ne Little Copenhagenin alennusmyynnistä kun kävin hakemassa alushousuja ja aluspaitoja. Ne ovat Petit Bateaun ja toimivat samalla kompositiolla, eli sisäpinta on puuvillaa. Hattara sovitti koon puolesta asua ja kuulemma kutitti ihan vähän, mutta oli kuitenkin sitten tosi hyvä. Joskus tuntuu, että se asun kutittaminen voi olla ihan vaan ajatuksissakin kun odottaa, että kutittaakohan vaiko eikö. Itse tykkään reippaan raidallisesta asusta ulkonäöllisesti. Otin tytöille kokoa 10 johon olemme siirtyneet Petit Bateaulla ja eritysesti housut ovat kyllä reilut. Malli käy siis hyvin myös pitkäjalkaisille lapsille. Ostin yhden pinkkiraitaisen ja yhden siniraitaisen. Nämä menevät varmasti hyvin vielä ensi talvenakin jolleivat tytöt tee jotain aivan järkyttäviä kasvupyrähdyksiä lähiaikoina.

4462001_DET_2

4462601_PRI

Kolmantena me ostimme Kulingin merinovillasetit tyttöjen lasketteluasujen kanssa samaan aikaan jo enne joulua. Niissä oli tietenkin mielestäni täydellinen väri ja mallikin on tosi nätti. Nämä ovat 100% merinoa. Valitettavasti meidän tytöt ainakin valittivat, että kutittavat hieman. Muuten aivan ihanat. Toivotaan, että näitäkin kuitenkin voisi käyttää. Nämäkin olivat nyt alennuksessa.

xlarge1

xlarge

 

Viimeisenä vinkkinä vielä talven ehdottomasti parhaat sukat Youngest Fashionilta. Condorin merinovillasukat ovat ohuet, lämpimät eivätkä kutita kuulemma lainkaan. Nämä menevät meillä luistimen sisään, monoon, kouluun, kotona ja näitä ostan myös aikuisten koossa meille molemmille. Ihan paras sukka. Me pidämme Condorin sukista koska erinomaisen laadun lisäksi ne istuvat jalkaan todella hyvin. Niissä vaan tuntuu olevan super hyvin suunniteltu jalkaterän muoto. Samassa liikkeesä oli muuten myös kashmirit alennuksessa. Meillä mm. vetoketjulliset hupparit ja kashmir legginsit, sekä tietenkin perus nappivillatakit ovat aivan jatkuvassa käytössä.

ohuet-merinovillasukat

 

Tällaisissa mukavissa ja lämpimissä asuissa tytöt kulkevat tämän talven. Hiihtolomilla meillä ainakin pyöritään muuten mökissä aina ( myös aikuiset) noissa aluskerrastoissa kun on tultu rinteestä tai laduilta ja saunaa lämmitellään. Odotan jo sitä maailman ihaninta tunnetta kun posket punottaa päivän ulkoilun jälkeen ja keuhkoissa kiertää raikas ilma. Sisällä on ihana lämmin ja kotoisa kelomökin tuoksu. Lumisia monoja kopistellaan etuovelle, vaatteita laitetaan kuivauskaappiin. Sitten sauna lämpiää ja lapset menevät sillä aikaa näissä suloisissa asuissaan leikkimään. Paljon ei pyjaman lisäksi tarvitse hiihtoreissuille muuta pakatakaan. Ehkä parit kivat verkkariasut. Me lähdemme siis kaveriperheen kanssa yhdessä tuttuun mökkiin ja tuttuihin rinteisiin. Onkohan mikään sen parempaa kuin se, että sen lisäksi, että oma lapsuuden bestis kolmenkymmenen vuoden takaa on vieläkin yhtä ihana niin miehetkin tulevat erinomaisesti keskenään juttuun ja lapsetkin ovat kuin paidat ja peput. Ei ehkä ole.

Ihanaa päivää!

Lattemamma

p.s. Täällä laatikoiden täyttäminen käy kuumana. Muutaminen on ihan kamalaa, mutta samalla aika ihanaa. Tulee käytyä kaikki paperit läpi ja samalla löytyy kaikki ihanat muistot kuten polttarikansiot yms. Oi elämä!

0 COMMENTS
|
3,025 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message