Good things for kids,  Shopping

Healthy Valentines

Ystävänpäivälahjan ei tarvtse välttämättä olla suklaata, vaikka sekin on tietenkin ihana lahja tai mikä vaan muukin herkku. Tänä vuonna tytöt saivat ystävänpäivälahjaksi jotain tarpeellista. He ovat hieman kasvaneet ja meillä olleet metalliset vesipullot, vaikka suloiset ja hyvät käytössä ovatkin, kaipasivat vähän jo jotain isompaa tilalle. Muutossa heitin pois kaikki laatikkoon kertyneet turhat pullot, jostain saadut muoviset jne. ja lupasin tytöille, että hankimme sitten tilalle yhdet kunnolliset. Ostin Siggin pullot täältä ( tosin en netistä vaan Kampin liikkeestä).

DSC_0191-2

DSC_0196-4

DSC_0192-2

DSC_0194-2

Nämä pullot pakkaamme myös huomenna mukaan autoon kun lähdemme ajamaan pohjoista kohti. Itse pidän muuten jotenkin lasisista pulloista, ne ovat mielestäni ihanan tuntuisia ja näköisiä. Tässä oli kaiken lisäksi todella kaunis vaaleanpunaisen sävy. Muitakin värejä oli kyllä tarjolla ja mietinkin itselleni mahdollisesti sitä tummansinistä. Itse tykkään pitää salillakin isoa pulloa joten haaveilen tuosta 0.85 l koosta. Olen käyttänyt Lifefactoryn pulloani pitkään, mutta nyt jostain syystä pakkasin vahingossa sen pillikorkin varastoon muutossa joten “joudun” ehkä hankkimaan myös itselleni uuden pullon.

Lattemamma

Leave a Reply

Your email address will not be published.