Feb
26

Valoa

by Sofia   -   in Random

Ihana valo täyttää taas päiviä ja ensimmäiset kevään tuoksut ovat ilmassa. Olen innoissani. Loma oli fantastinen ja saimme todella nauttia lumesta. Nyt odotan innolla kyllä jo tätä kuivaa ja valoisaa aikaa. Olen tällä hetkellä jonkinmoisessa tupla limbossa kun odotan olkaleikkaukseen pääsyä ( ei mitään dramaattista tai vakavaa, kivuliasta ja arkea haittaavaa vain) ja odotan uuden asunnon valmistumista. Se eteneekin nyt harppauksin kun vihdoin pohjatöiden jälkeen alkaa tosiaan näyviäkin asioita tapahtua. Jalkalistat ja kaappien rungot on asennettu ja pian alkaa tapettien laitto. Kävin eilen aamulla uudella asunnolla ja voi mikä valo sinne tuleekaan. Läpitalon huoneisto on ylimmässä kerroksessa ja siinä on paljon ikkunoita joten valoa todella tulvii sisään. Meidän molemmat edelliset asuntomme olivat aivan ihanat, mutta hieman hämärät, joten nautin niin kovasti tuosta valosta.

Nyt blogigin jatkaa taas normaalisti pienen loman jälkeen.

e5226d4aa52ae1d3435467cf490c25dc

Toivottavasti voit hyvin!

Paljon aurinkoa päivääsi,

Lattemamma

0 COMMENTS
|
3,196 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message