May
16

Kylppärijuttuja

by Sofia   -   in Interior design

Kuinkakohan moni teistä alkaa jo olla aivan lopensa kyllästynyt remonttijuttuihin? Meidän muuttomme viivästyy taas viikolla. Meille on tulossa marmoritasoja niin kylppäri-, kuin keittiötiloihinkin ja ne ovat nyt kohta kolmatta viikkoa myöhässä joka on johtanut siihen, että näitä tiloja ei päästä viimeistelemään. Toisin sanoen, emme pääse muuttamaan uuteen kotiin vieläkään. Onneksi kuitenkaan ei todellakaan ole kyse mistään maailmaa mullistavista murheista. Ehdin sillä aikaa purkaa tavaroita tyttöjen huoneissa valmiiksi paikoilleen ja hiljalleen jo muuallakin asunnossa.

Kuten olen jo maininnutkin, tytöt jakavat tulevaisuudessa kylpyhuoneen ja samaan tilaan tulee taitto-ovien taakse myös kodinhoitotilamme. Kylpyhuoneet on laatoitettu noin puoliväliin ja sitä kiertää kaunis lista. Olin kovasti miettinyt mitä oikein haluaisin yläosalle tehdä. Siihen mietittiin sopivaa tapettia vähän “villimmästä” toilesta raikkaaseen raitaan. Lopulta päätimme  kuitenkin maalata yläosan puuterin vaaleanpunaiseksi. Sellaiseksi elegantin hailakaksi. Muutaman kokeilun ja mallipalan jälkeen löysimme sopivan värin. Voin kertoa, että se ei sitten kuitenkaan tilassa näyttänyt lähimainkaan puuteriselta vaan on kyllä ihan kunnon vaaleanpunainen. Väri oli kuitenkin niin kaunis, että päätimme pitää sen. Totesimme, että sen voi aina maalata sitten uudestaan jos tuntuu siltä kun tytöt kasvavat vähän vanhemmiksi. Nyt siis toisessa kylpyhuoneessa on mansikkajäätelön väriset seinät. Löysin niihin kauniisti sopivat pyyhkeet tytöille Proloquesta. Kovin on nyt sitten herkullista, mutta olkoot! Mehän pidämme pinkistä!

DSC_0504-2

DSC_0503-2

DSC_0506-2

DSC_0505-3

 

Nämä ns. hammam pyyhkeet ovat oivalliset myös rantalomilla, uimareissuilla, yökyläillessä, salilla ja käsittääkseni myös sopivat jos noudattaa Curly Girl metodia jonka mukaan froteepyyhe kuivattaa tai pörröttää hiuksen pintaa ( itse en sitä noudata joten en ole kyllä varma). Meillä on ennestään jo kirkkaammaan pinkit samanlaiset ja laatu on erinomainen! Ostin tällä kertaa myös käsipyyhkeet jotka tytöt voivat laittaa sitten omien altaittensa vieressä oleviin pyyherenkaisiin tai käyttää kasvopyyhkeinä. Parasta pyyhkeissä on se, että ne vievät melko vähän tilaa pyykkikoneessa ja kuivuvat nopeasti.

Lattemamma

2 COMMENTS
|
4,621 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Kylppärijuttuja „
Katja, on June 10, 2019

En ole ollenkaan remonttijuttuihin kyllästynyt, päinvastoin. Lisää yksityiskohtia uudesta kodistanne ja remontin vaiheita lukisin mielelläni. Ihanaa kesää uudessa kodissa ja saaressa toivottaen, Katja

Sofia, on June 17, 2019

Kiitos Katja!

Leave a comment
name
email
url
message