Random

Onnen aiheet

Onnen aiheina tällä viikolla on ollut ainakin kuopuksen keväinen pianokonsertti. On ihana aina huomata kuinka onnellisia ja ylpeitä tytöt ovat edistyksestään ja pienistä saavutuksistaan. Meillä kosertteihin valmistaudutaan aina soittamalla pianoläksyä, konserttikappaleita, erityisen ahkerasti ja tietenkin valitaan esiintymisasu. Se ei todellakaan ole mikään oleellien tai tärkeä asia, esiintyä voi vaikka verkkareissa, mutta onhan se kiva vähän pukeutua erityiseen tilaisuuteen. Meillä tytöt kun rakastavat jokaista mahdollisuutta olla juhlamekossa ja pikkukengissä. Toisella tyttärellä on tulossa lauantaina tanssiryhmän kanssa muutama esiintyminen joita odotan myös innolla.

Onnen aiheeksi ei nyt katsota sitä, että emme pääsekään muuttamaan uuteen kotiin viikonloppuna kuten oli alustavasti suunniteltu, mutta ainakin vihdoinkin kaikki loputkin tavaramme siirtyvät uuteen osoitteeseen. Yövymme sitten viikon vielä lähistöllä sijaitsevassa huoneistohotellissa jossa on toimiva kylpyhuone ja jopa pieni keittokomero aamukahvien ja iltapalan keittelyyn. Noudamme sitten päivä kerrallaan tarvittavat tavarat uudesta kodista. Se on minulle suuri helpotus kun kaikki tavarat ovat vihdoin yhdessä osoitteessa ja minun ei tarvitse koko ajan miettiä miljoonaa eri menoa ja harrastusta ja pakkaamista vaan saan edetä asioissa päivä kerrallaan. Ihanaa! Ja kyllä se oma koti sitten tuntuukin varmasti sitäkin ihanammalta! Kyllä tämä tästä kuulkaa vielä isoksi iloksi muuttuu.

Uuden kodin yöpöydälle asettelen myös tämän aivan ihanan Holistic silkin unimaskin. Maskin on riittävän suuri joten se peitää kunnolla silmät ja sen sisällä on kuivattua laventelia joten se tuoksuu jumalaiselta ja samalla laventelilla on toki myös rauhoittava vaikutus. Minua viehättää toki siinä myös vaaleanpunaiseen silkkiin kirjailtu sudenkorento.

DSC_0495-3

DSC_0496-2

DSC_0494-4

Äitienpäivälahjaksi saatu tuoksukynttilä odottaa jo pääsyä yöpöydälle sängyn viereen jossa se muistuttaa minua kesästä ja elämän ihanuudesta silloinkin kun yöpöydällä ei ole kimppua kukkia. Sen voi kuitenkin peittää kultaisella kannella jolloin kynttilä ei tuoksu niin voimakkaasti.

DSC_0515-2

DSC_0509-2

Tytöt saivat Proloquen tytöiltä lahjaksi uudet Vlodyn hiuspinnit jotka ihastuttavat herkällä tähtikuviollaan. Rakastan tähtiä kuosina ja nämä käyvät toki hyvin myös aikuisen hiuksiin. Tähdet tekevät minut aina iloiseksi ja muutenkin kauniit pienet asiat elämässä.

DSC_0500-2

DSC_0501-2

 

Onnen aiheeksi tähän loppuun vielä se, että ensi viikon tyttöjen reissu Etelä-Espanjaan lähestyy vauhdilla! Viime vuotinen reissu ystävien kesken oli niin hauska, että päätimme tehdä siitä vuotuisen tradition vastapainoksi poikien elokuiselle golf- reissulle. Meidän liikuntamme on yhteiset aamulenkit. Muuten keskitymme enemmänkin lämmöstä nauttimiseen, kikattamiseen, höpöttämiseen, herkulliseen ruokaan ja toki myös paikallisiin kupliviin.

Lattemamma

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.