Jul
5

Tuulessa

by Sofia   -   in Random

Terveiset tuulen tuivertamasta saaresta. “Muutimme” tänne eilen muutamaksi viikoksi lomailemaan. Muutto ja remontti on nyt saatu ihan viimeisiä pikku silauksia vaille valmiiksi ja jätimme ihanan uuden kodin odottamaan paluuta kaupunkiin ja tulimme saareen tekemään ” ei mitään”, mikä onkin nyt ihan parasta koska kotona tulee koko ajan puuhasteltua jotain. Suunnitelmissa on pelailla lautapelejä, ulkoilla, kokkailla helppoja mökkiruokia ja juuri äsken tytöt marssivat korit käsissä ja kiikarit kaulallaan ohitseni ulos tekemään ties mitä. Miten ihanaa onkaan kun heitä ei tarvitse enää aivan jatkuvasti vahtia vaan voi napata uusimman Donna Leonin käteensä ja lueskella ilman huolen häivää tai vaikkapa vihdoin ja viimein vähän kirjoittaa blogia.

DSC_0703-2

Olen lähes pakonomaisesti käyttänyt kaiken liikenevän ajan kodin järjestelemiseen ja sen lopun ajan olenkin sitten viettänyt perheen ja ystävien kanssa tai hieman urheillen, joten tämä rakas harrastus on vääjäämättä jäänyt taas vähemmälle huomiolle. Ja tosiasia on se, että mitä useammin bloggaa sitä helpommin se sujuu. Kun taas pitää taukoja, tuntuu siltä, että pitäisi olla jotakin kovinkin painavaa sanottavaa kun palaa näppäimistön äärelle. Nyt ei mielessä tällä hetkellä ole kovinkaan syvälliset asiat, mutta silti tahdoin istahtaa teitä tervehtimään.

Tein tänään lounaalle, grillasimme simppelit hyvät pihvit, pari simppeliä salaattia. Toisessa oli ihan perinteinen ydistelmä kirsikkatomaatteja, basilikaa, balsamicoa, oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Mutta toinen lisuke tulee nyt teille vinkkinä koska se on oikeasti lihan tai kanan kanssa hyvää ja jotain vähän erilaista. Kypsiä persikoita paloina, hyvää oliiviöljyä, ihan minimaalinen pirskahdus hunajaa syventämään hedelmän makeutta ja sitten tärkeimpänä silauksena tuoretta salviaa ja basilikaa. Suosittelen kokeilemaan!

Lupaan palata blogin äärelle pian uudestaan! Instassahan päivitän tiiviisti kuvia ja kuulumisia. Siellä myös muutama kuva uudesta kodistakin.

Ihanaa viikoloppua!

Lattemamma

 

4 COMMENTS
|
4,253 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Tuulessa „
Katja, on July 5, 2019

Kiva, kun taas ehdit kirjoittamaan tänne. Ihanaa lomaa saaressa toivotellen, Katja

PM, on July 6, 2019

Katjan kanssa samaa mieltä ja oikein ihanaa lomaa siellä saaressa, toivottelen minä lomallla täällä Turun saaristosssa.

Ilona, on July 8, 2019

Mukava kun kirjoitit taas! Persikka ja basilika kuulostaa tosi hyvältä yhdistelmältä, kiitos vinkistä!

Sofia, on October 14, 2019

Kiitos Ilona, PM ja Katja!

Leave a comment
name
email
url
message