Sep
22

Knee high

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Kaupallinen yhteistyö ja lopussa alekoodi.

Polvisukat ovat mielestäni jotain niin ihanaa. Kun olin yläasteella olivat yli polven sukat muotia ja huomaan, että toinen omista tytöistänikin tykkään pukea polvisukat niin, että nostaa ne polven yli. Sekin näyttää mielestäni kivalta. Meidän suosikki sukat ja sukkahousut valmistaa Condor ja olen niitä vuosia hehkuttanutkin täällä blogissani enkä suotta, koska ne ovat yksinkertaisesti ihan parhaat ja sen lisäksi niitä saa nyt kaikissa ihanissa väreissä Youngest Fashionista. Nämä kuvissa näkyvät rusetilliset olemme saaneet lahjana liikkeestä. Mutta olen siis ostanut näitä jo vuosia.

sukka

sukat2

sukat6

sukka1

sukat3

sukat4

Kohta saakin taas laittaa sukkahousu hankinnat uusiksi koska niiden aika on todella taas täällä. Itse tykkään ostaa ribbisukkahousuja sekä meille sopivissa perusväreissä, että jonkun vähän erilaisenkin värin piristämään asuja. Tänä vuonna mm. terracotta näytti aika kivalta! Jaan teille vielä alekoodin niin saatte -25% ostoksista pois. Koodi on lattemamma ja se on voimassa syyskuun loppuun asti. Ja mikö parasta ale on voimassa sukkien ja sukkahuosujen lisäksi koko valikoimasta. Jaa vielä erillisessä blogimerkinnässä joitakin omia suosikkejani. Mutta ainakin sukat ja sukkahousut kannattaa nyt laittaa uusiksi!

Kaunista päivää,

Lattemamma

 

 

2 COMMENTS
|
2,940 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Knee high „
Youngest Fashion, on September 22, 2020

Hei. Ihana kirjoitus ja kuvat!

Sofia, on September 23, 2020

Kiitos Youngest Fashion!

Leave a comment
name
email
url
message