Sep
23

Suosikit

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Lupasin jakaa vielä muutaman oman suosikkini Youngest Fashionin valikoimista. Meillä on vuosia, kuten monet pitkäaikaiset blogini lukijat tietävät, ollut Oscar & Valentinin kasmirit käytössä. Nyt tytöt alkavat olla jo niin isoja, ettei meidän koossa enää löydy juuri mitään, mutta tässä omia lemppareita kasmireista ja muista ihanuuksista!

 

2011060627a_400x

Tänä syksynä ihastuimme näihin uusiin hiusjuttuihin. Rusettipanta on aina kaunis pieni lisä vaikka meillä tytöt pitävät hiuksia pääsääntöisesti kiinni koulussa.

2071062422a_400x

Tässä rusetissa on mielestäni todella kaunis sävy!

1111009377a_400x

Vaikka ei olisikaan mikää huippu letittäjä, niin lasten kampauksiin saan helposti vähän kauneutta lisättyä rusettipampuloilla.

1378-5481_400x

Jos minulla olisi tiedossa talvivauva niin tämä olisi ensimmäinen hankintani. Omat lapseni ovat molemmat syntyneet loppusyksystä ja meillä kasmir haalari oli käytetyimpien vaatteiden listalla. Alle vaan suloinen pehmeä puuvilla body, päälle pehmoinen kashmirhaalari, myssy, tumput ja sukat ja sitten lapsi Joutsenen untuvapussiin ja vaunuihin. Toki siis pakkaskeleillä haalari kokonaisuuden päälle vielä. Mutta loppusyksyn sähin tämä oli minun lempi komboni.

Bon01_pink_800x800

Pienet vauvat pitävät myssyä ulkona päässään jatkuvasti joten se on mielestäni asia johon kannattaa jopa vähän sijoittaa. Tämä on suosikkini.

Ch02a_pinka_400x

Meiltä löytyy tällaiset pienet vaaleanpunaiset kasmir sukat muistojen laatikosta. Ja muistan vieläkin kuinka niihin laitoin pieniä pulleita varpaita. Ja kuinka niitä riisuessa pikku jalat olivat ihanan lämpöiset. Aika on kulunut liian nopeasti.

1398-5429_400x

Jos sinun kotonasi asuu pieni neiti niin tämä neuletakki on klassikoiden klassikko. Hattaralla on helminapillinen version tälläkin hetkellä käytössä. Ihan meidän suosikkimme! Hän sai seitsemän vuotis lahjaksi tämän neuletakin ja saman värisen vedettävän matkalaukun joissa hän lähti minun ja äitini kanssa Pariisiin. Voi sitä ihanuutta! Neuletakkia ei saanut missään nimessä myydä vaan se on säästetty myös muistojen laatikkoon.

Bon01_bluea_c91f661c-b6dc-454b-a9da-f0c9b219c043_400x

Nämä ihanat kasmir pipot ovat myös olleet meillä vuosia käytössä eri koossa. Ne ovat täydelliset viileneviin keleihin, mutta nykyään niillä pärjää Etelä-Suomen talvessakin melko pitkälle. Meillä taitaa olla näitä lähes joka värissä.

Neck02_bluea_400x

Pipon kanssa täydellisen parin luo kasmirinen tuubihuivi. Koko on siitä hyvä, että se ei jää pieneksi.

 

12042_558_400x

Talveksi ihanista ihanimmat sukat ovat Condorin merinovillasukat. Ne eivät kutita lainkaan ja ovat lämpimät. Merinovillasukkia on myös aikuisille.

20161_526_400x

Ribbineulos sukkahousuista olikin jo puhetta edellisessä blogikirjoituksessa. Ne ovat yksinkertaisesti parhaat. Ja kestävät! Ne istuvat, eivät valu, eivät nuhjaannu pesussa ja niissä on kunnon jalkaterä mikä on sukkahousussa mielestäni oleellista jotta se olisi mukava kengän sisällä. Harmillisesti 12 vuotiaalle ei enää ole niin hyvää värivalikoimaa kuin pienemmille.

1778-6145_400x

Nämä pompom polvisukat olivat meidän tyttöjen lempparit. Niitäkin on vain pienemmässä koossa, enkä tiedä jos he enää niitä käyttäisivätkään mutta ne ovat hurmaavat hameen, mekon tai sortsien kanssa.

1809-6185_400x

Myös klassikko puuvillainen ribbineulos polvisukka on meillä suosikkien suosikki ollut vuosia. Ne on myös kiva pukea farkun alle kylmemmällä kelillä jos ei kuitenkaan tarvitse sukkahousuja koska ne pysyvät silloin hyvin ylhäällä eikä ole ns. nilkat paljaana missään vaiheessa. Tämä malli on hyvä myös pojille ( kuten myös tuo edellä mainitsemani merinovillainen).

Tässä nyt muutamia omia suosikkejani Youngest Fashionin mallistosta. Koko valikoima on siis nyt -25% syyskuun loppuun saakka koodilla lattemamma.

Ihanaa päivää!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
3,691 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Suosikit „
Karkki, on September 24, 2020

Sinun blogista aikoinaan luin Condorin sukista ja tilasin niitä testiin. Nuo merinovillaiset sukat on kyllä ihan huiput..Meillä oli niitä käytössä koko viime talven ja toimivat oikein hyvin niin pohjoisen talvessa kuin täällä vesisateen keskellä.

Kiitokset siis vielä kerran vinkistä <3

Sofia, on September 29, 2020

Karkki, ovat kyllä meidän lemppareita!

Leave a comment
name
email
url
message