Good things for kids,  Shopping

Winter shoe love

I love these Papouelli booties for winter for the girls! These are lined with lambswool ( and the ankle cuff is faux fur) so they would be practical even in the Helsinki winters. And they come up to size 40 so maybe even mummy could have a pair? I used to have a very similar pair as a child. As my girls are not in the kindergarten or even after school age where they play outside for hours in the slush I think we may have come to an age where these kinds of shoes could work for them for school! What do you think? We ordered them for this winter so I will let you know how they are.

Ihastuin näihin saapikkaisiin tytöille tulevaksi talveksi. Nyt kun ei enää tarvitse huomioida loskassa ulkona tunti tolkulla leikkimistä päiväkotioloissa niin voi jo miettiä ihania vaihtoehtoja vuotuisille goretex kengille!

Unknown

 

I also like the fact that these would look very presentable with a skirt or a dress to go out on the town with my mom. I also like these ( for myself). Papouelli has the loveliest little shop in Belgravia where I always visit when in London as they have the best shoes. And it´s across the street from Pepa & Co and a hop and a skip from Peggy Porchen´s pink coffee shop and bakery. Now we can only dream but I´m pretty sure that when we finally get to travel again we will enjoy it and appreciate it all the more. 

What are you doing with winter shoes for older girls?

Millaisia talvikenkiä olette hankkineet vähän isommille lapsille? Nämä ovat siitä ihanat, että niissä on lämmin vuori mutta ne ovat silti siistit myös hameiden ja mekkojen kanssa. Meillä kaikki hyväksytetään ensin lapsilla nykyään koska en viitsi hankkia kaappeihin mitään mikä jää sitten käyttämättä. Nämä olivat onneksi molemmille mieluisat. Syksy mennään vielä niissä Adidaksen lenkkareissa. Olitko muuten huomanut Instagramista, että Bonpointin liikkeissä Pariisissa ja Lontoossa on saanut “maalauttaa” Stan Smitheihin nimikointeja ja pieniä kuvia. Olisipa meilläkin!

Lattemamma

 

 

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.