Nov
12

Dear Santa

by Sofia   -   in Good things for kids

Ilmassa tuoksuu taas tänä aamuna pakkanen ja kahvin maitovaahdon päälle laskeutui hento piparkakkumauste ripaus. Ja miten kauniilta kausivalot näyttävätkään kaupungilla. Kävimme jo tanssitunnin jälkeen kurkkimassa jouluikkunaakin vähän vaivihkaa. Ajatukset siirtyvät siis hiljalleen joulua kohti vaikka marraskuuta vasta eletäänkin. Kaikkien jouluihmisten puolesta voin sanoa, että jos joskus, niin tänä vuonna se on ainakin sallittua! Nautitaan niistä asioista jotka tuovat meille iloa ja hyvän mielen. Aion koostaa teille, toivottavasti nyt hyvissä ajoin, muutaman lahjavinkkejä sisältävän blogikirjoituksen. Aloitetaan siitä itselle helpoimmasta, eli nuorten neitosten lahjaideoista. Ei enää ihan pikkutyttöjen, mutta silti vielä lasten.

joulu1

Jouluna yksi parhaista asioista on pötkötellä pyjamassa katselemassa joululeffoja tai lukemassa uusia kirjoja. Tämä Jacadin pyjama löytyy myös yöpaitana ja se on aivan yhtä ihana! Meidän 11-vuotiaamme on tullut äitiinsä siinä, että hänkin rakastaa tuoksukynttilöitä. Bonpointin vaaleanpunainen kirsikan kukilta tuoksuva kynttilä sopii kauniisti esi-teinin huoneeseen. Matkakuumetta tukahdutetaan ihanilla V´lodyn kullatuilla hopeakorvakoruilla jotka ovat Eiffel tornin muotoiset. Jossain vaiheessa ajattelin jo isomman tyttären rusettien ajan olevan ohi, mutta tällä hetkellä tuntuu, että isot rusetit ovat taas mieleen. Tämä leopardikuvioinen erityisesti. Hattara on jostain syystä aina rakastanut leopardikuosia jo ihan pikkuisesta saakka. Vitosluokkalainen on myös viime aikoina tykännyt lukea kirjansa englanniksi ja koska Svenskanin  Mary Poppins musikaali ilahdutti meitä tänä syksynä olisi tämä kaunis Maija Poppas kirjakokoelma mieluinen. Valitettavasti se on tällä hetkellä loppuun myyty, mutta toivotaan, että pian sitä saapuisi lisää. Hattaran synttäritoive tälle vuodelle oli oma Polaroid kamera ja yllättäen nimen omaan vaaleanpunaisena. Se olisi myös hyvä lahja pukin konttiin extra polaroid filmin kera.

Jatkan pian uusien vinkkien kera!

Ihanaa päivää,

Lattemamma

p.s. Lattemammalla oli muuten taas synttärit, nyt tuli täyteen jo kahdeksan vuotta tämän blogin parissa!

p.p.s. We were kindly gifted with the leopard bow by Petite Olivia.

 

2 COMMENTS
|
17,529 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Dear Santa „
Helen, on November 12, 2020

Hi Sofia! The pink camera is on a wish list in our house this year too! I think my daughter would love any of the gifts you have shared. I especially love the pyjamas!

Sofia, on November 13, 2020

Helen, aren´t they cute. Santa will bring one girl the pj´s and the other the nightie.

Leave a comment
name
email
url
message