Nov
13

Dear Santa, me again

by Sofia   -   in Good things for kids

Tällä kertaa koosteessa on ideoita jotka käyvät rusettia lukuunottamatta hyvin myös pojalle. Näitä lahjaideoita keräillessäni mielessä oli Purkka ja itseasiassa nallea lukuunottamatta hänen synttäripaketistaan taisi löytyä muutama juttu ja Paddington kirja hänellä oli jo aiemmalta joululta.

joulu2

Jokaisen tennispelaajan klassikkopaita joka käy muutenkin asuun kuin asuun arjessa eli valkoinen pikee paita on ainakin vuodesta toiseen meidän kuopuksemme lemppareiden joukossa. Myös tennisteemainen rusetti sopii hyvin treeneihin korkean ponkkarin päälle keikkumaan ja sulostuttamaan pikku pelaajaa. Tingelingiin tuli tänä jouluna myyntiin Steiffin keräilykarhuja ja sellainen olisi tietenkin nalleja rakastavan pikkutytön tai pojan mieleen. Upea Paddington kirja sopii myös karhujen ystävälle ja tämä kirja on kuin Paddington elokuvasta nousevine kuvineen. Proloquessa on myynnissä myös Paddington joulukuusenkoriste joka on sekin kyseisen karhuherran fanien ostoslistalla, ainakin meidän perheessämme. Viimeisenä listalla unelmien joululahja, super pehmeät ja lämpimät kashmir verkkarit jotka on ihana laittaa päälle matkalla tennishallille tai tanssitunnille tai kotona lomaillessa ja löhöillessä.

Jatketaan vinkkejen parissa ensi viikolla! Toivottavasti sinulla on kiva viikonloppua tiedossa. Meillä on pitkästä aikaa aikuisten naisten mökkiviikonloppu edessä. Lenkkeilyä, saunomista, hyvää ruokaa ja shampista ainakin tiedossa. Leppoisaa ja energisoivaa.

Ihanaa viikonloppua,

Lattemamma

0 COMMENTS
|
1,771 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message