Nov
17

Christmas outfit

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

I´m taking a little break from the gift guides to share these dresses with you. This year I had the most trouble finding suitable dresses for my girls for the holiday season. I was just not in the mood for anything that was on offer. Until I found these dresses from Zara that were just fantastic.

Tänä vuonna koin jotenkin erityisen haasteellisena kivojen juhlamekkojen löytymisen tälle talvikaudelle. Kunnes nämä suloiset mekot löytyivät Zarasta. Ne ovat kauniit myös päällä ja sopivat tyylillisesti hyvin myös maiharin tai muun vähän kookkaamman nilkkurin kanssa.

5107725620_1_1_1

5107725620_2_2_1

These dresses work well with a chunkier boot but we also got these ballerina shoes I loved. My kids very rarely match anymore but I´m sure they will bring their own flare, hair accessories and individual style to their matching dresses. These were in a great price point and looked absolutely adorable on. And the colour is very pretty!

So would you do a red velvet ribbon in the hair or a very simple golden clip perhaps?

Hope you find this hint helpful!

Lattemamma

1 COMMENTS
|
2,038 VIEWS
|
Partager sur Facebook
1 comment on “ Christmas outfit „
Katja, on December 8, 2020

Isot kiitokset vinkistä, ihana mekko todella edulliseen hintaan! Meni heti tilaukseen, onneksi verkkokaupasta vielä löytyi oikeat koot ja haku Zaran liikkeestä Aleksilta, niin säästyy postikulutkin. Joskus Zarasta löytää yllättävän upeita vaatteita ja kiva kun lapsille on kokoa 164 cm asti.

Leave a comment
name
email
url
message