Nov
23

Joulukalenteri

by Sofia   -   in Good things for kids

Tilanne on kuulkaas nyt se, että ensi viikolla alkaa joulukuu! On siis korkea aika tehdä joulukalentereista blogiin kirjoitelma. Meillä on joka vuosi se jo kaikille tutuksi tullut pussukka kalenteri. Pussukoista löytää yleensä yhteistä tekemistä, mutta myös silloin tällöin jonkun pienen herkun tai aarteen kuten piparkakun tai vanhan ajan nekun. Myös tarpeeseen tulevia juttuja kuten rusetit joulun juhliin on hyvä laittaa pieniin pussukoihin. Tämä järjestely ei siis tule blogiani pidempään lukeneille minään yllätyksenä. Täältä jo viisi vuotta vanhasta blogimerinnästä löytyy linkki printattaviin yhdessä tekemisiin ja myös tyhjiä jouluisesti koristeltuja lappusia joihin voi itse kirjata kivoja juttuja joita toteuttaa perheen kanssa. Tämän pussukka kalenterin lisäksi meillä on perinteisesti ollut myös kuvakalenteri. Itselläni jopa ihan oma sellainen, olen tässä mielessä ihan lapsi ja avaan innoissani omaani aamuisin.

Tänä vuonna hankin lisäksi suklaakalenterin koska löyisin niin ihanan sellaisen.

adv

 

Unknown

 

adv2

adv4

adv1

 

Our Christmas calendar this year contains some delicious chocolate and looks so cute! Or what do you think? I know my kids are a bit spoiled to have more than one calendar but then again they share these so at the same time they learn sharing! A chocolate every other day and the other gets to open the picture calendar I´m sharing tomorrow. 

Huomenna jaan sitten kuvia siitä kuvakalenterista. Oletko jo löytänyt omasi? Minkä kalenterin hankit tänä vuonna?

Lattemamma

2 COMMENTS
|
2,092 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Joulukalenteri „
Tähtipoikien talossa, on November 23, 2020

Aivan ihana tuo Petteri Kaniini -kalenteri! Itselleni hankin täksi vuodeksi kauniin Spiegelburgin kuvajoulukalenterin teemalla “Joulujuhlat kotona”. Olen myös aikeissa tehdä siitä postauksen blogini adventtikalenterin yhteydessä.

Sofia, on November 27, 2020

Tähtipoikien talossa, varmasti ihana, täytyy käydä kurkkaamassa. Ostin myös itselleni aivan ihanan kuvakalenterin Tingelingistä.

Leave a comment
name
email
url
message