Good things for kids,  Interior design

Rifle tree

Toivottavasti teillä on siellä hyvä viikko meneillään! Yritän pitää mielen kirkkaana tästä vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Haaveilen joulusta, selailen uusia ja vanhoja joululehtiä, mietin mitä kaikkia ihania sesonkiin liittyviä juttuja voimme silti tehdä vaikka moni mukava suunniteilla ollut asia on peruuntunut varmasti meiltä ihan jokaiselta. Mitä kaikkia kivoja yllätyksiä voin silti lapsille loihtia ja mitä voimme yhdessä puuhastella. Ensi viikolla alan laittamaan joulua kotiin. Haen pöytäkuusen uurnaan ja laitan kranssit esille. On jo aika.

Joulukalentereista sen suloisen suklaisen esittelin jo. Tässä vielä tyttöjen ihana Rifle Paper Companyn kuvakalenteri jonka ostin Papershopista jo kuukausi sitten kun ne sinne ilmestyivät. Nettisivuilta en kalenteria löytänyt, mutta ihania joulukortteja on taas tarjolla ja voi mitä lahjapapereitakin.

adv5

adv6

adv8

adv9

adv7

Lasikuvun alla oleva vaaleanpunainen macarons oli Hattaran tämän vuoden koriste valinta, sekin Proloqueasta. Lapset saavat valita joka vuosi koristeen ja Purkka valitsi sen aivan super suloisen Paddingtonin jonka ehkä bongasit instasta ja jonka linkittelin blogiinkin lahjaidea postauksen yhteydessä. Hattarelle sopikin täydellisesti tämä herkku. Joku kyseli instassa josko juhlimme koristetta kuvun alla ennen kuuseen ripustamista. Mielestäni nämä ihanat koristeet eivät välttämättä kuusta edes kaipaa vaan sopivat hyvin vaikka ihan sellaisenaan esille. Herkkuja kun meilläkin on monia niin ne voisi laittaa vaikka tällaselle kakkuvadille tai kauniille lautaselle ihan yhtä hyvin tuomaan kivaa tunnelmaa.

Ihanaa päivää!

Lattemamma

2 Comments

  • PM

    Ihanaa!Otin tänä aamuna yläkaapeista alas joulukoristelaatikot ja aloin tutkia sisältöjä ja tämän salaisuuden kerronkin vain sinulle:taisi sieltä lipsahtaa jo kauniita lasipalloja perinteisille paikoilleen.Mitenköhän monta päivää jaksan pitää näpit irti lopuista? Ei montaakaan. It’s about time,as you said.

    • Sofia

      Voi ihana PM sama ongelma, vaikea pitää nyt enää näppejä erossa. Ehkäpä sunnuntai on se koristelupäivä kuitenkin, onhan se jo eka adventikkin! Ihanaa joulunaikaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.