Nov
26

For little boys

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Jos saisin toivoa niin tämä vesisade voisi muuttua vaikkapa lumisateeksi ja pitäisin mielelläni koko joulukuun ainakin maan kauniin valkoisena. Jostain syystä minulla on tunne, että se valkeus ja sen mukanaan tuoma valo ja kauneus toisivat vähän positiivista tunnetta tänne vallistevan tilanteen keskelle meille jokaiselle. Lueskelin aamun Hesarista muun muassa glögitestin tuloksia ja totesin, että ehkä nyt on hyvä hetki viikonloppuna aloittaa myös glögikausi. Siinä on perjantai illan drinkkihetkeen hyvä juoma ja glögi löytyy helposti alkoholittomana lapsille kaupasta. Itseasiassa pidän itsekin alkoholittomasta glögistä, mutta joskus on kiva maistella myös näitä ns. oikeita glögejäkin. Mutta nyt siis poikien lahjavinkkejä. Olin tosi ilahtunut kun huomasin, että Tingeling oli avannut nettikaupan. Itse tykkään visiteerata liikeessä kun asumme tässä keskustassa ja siellä saa aina niin iloista ja ystävällistä palvelua, mutta tiedän, että monia lukijoitani tämä tieto ilahduttaa.

This is by far the hardest category for me. I´m really not the best at this as boys are not my forté. I do have two godsons though so I will try! If you would be so kind as to add a few ideas for me and my readers at the comments. Actually for our other godson we usually get something golf related as it´s close to my husband heart and he plays and for our other sweet godson we collect wine that will have some value when he grows up as he happens to have a cellar where to store them. I also love to buy books for all my godchildren. My absolute favourite is included here. It´s also a great choice for any friend of yours.

boyxmas

 

I´m not sure how excited little boys are of soft parcels but this jumper is such a classic. The book I am always raving about is The Boy, The Mole, The Fox and The Horse from Charlie Mackesy and it´s available in English as well as in Finnish & Swedish.  I think many kids love musical instruments and a harmonica is a classic. It would also be good for an advent calendar surprise. The Maileg mom & dad in a cigar box are great for imaginary play and they just got in this mouse in a race car that we saw in the shop. It´s very cute. And my 9 year old daughter liked it too. And as most boys I know love to play with cars this classic yellow cab might make them feel like little New Yorkers. The last three items are all available in the new Tingeling webshop.

I hope you have a lovely day and stay healthy!

Toivottavasti sinulla on ihana päivä!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
2,987 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ For little boys „
Tähtipoikien talossa, on November 28, 2020

Kivoja juttuja olet löytänyt pojille! Kiva tieto, että Tingelingillä on nyt myös verkkokauppa. Jos ajattelen meidän poikien lahjatoiveita, niin lisäisin listaan ehdottomasti ainakin legot tai jotakin muuta rakentamiseen liittyvää. Kirjat on ehdottomasti yksi parhaista lahjaideoista ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Sofia, on December 1, 2020

Kiitos vinkeistä Tähtipokien talossa! Siellä Tingelingissä oli rakentamiseen oma osastonsa ja muuten aivan ihanat puiset työkalut ihan konkreettiseen rakentamiseen liittyen. Ja kirjat ovat aina paikallaan!

Leave a comment
name
email
url
message