Dec
8

Ihanalle opettajalle

by Sofia   -   in Good things for kids  Party planning  Shopping

Tänään vuorossa toiveesta pienet lahjavinkit opettajalle ja naapurille. Olen huomannut paljonkin eroja siinä minkä tyyppisiä lahjoja opettajille yleensä annetaan. Lahjan arvoon vaikuttaa varmasti myös se onko lapsella kovin monta eri opettajaa vai käytännössä vain yksi luokan opettaja joka opettaa kaikki aineet. Olen vuosien saatossa keksinyt monenlaisia ideoita opettajille ja monta niistä olen löytänyt Pinterestistä ja jakanut ne täällä blogissakin. Viime vuosina olen kuitenkin vähän siirtynyt näihin helpompiin ja yksinkertaisempiin lahjoihin. Meillä kun opettajat ovat jo tuttuja uskaltaa heille hankkia mm. sen viinipullon. Lahjaviinissä mielestäni kaunis etiketti pullossa on hyvä lisä. Myös erityisen kivan näköinen suklaarasia tai muu makeinen on usein aika osuva lahja. Tavaran ostamista olen usein vältellyt koska tyylillisesti on helppo mennä vähän harhaan ja opettajat kun saavat paljon lahjoja oletan, että asiat jotka kuluvat käytössä pois olisivat ehkä mieluisia. Tänä vuonna erityisen suosittu sekä hyödyllinen lahja olisi varmasti ihana käsisaippua ja pieni opettajan käsilaukkuun mahtuva kotimainen käsidesi tai opettajan pöydälle isompi pumppupullo. Näissä Gauharin tuotteissa on niin kauniit ja simppelit pullot, että ne sopivat varmasti jokaisen tyyliin. Pieni nauha ja pakettikortti pullon kaulan ympärille ja sievä, mutta käytännöllinen lahja on valmis eikä vaadi edes sen kummempaa paketointia.  ( Tähän lahjaan löytyy myös alekoodi ihan lopusta!) Hyvä ja avulias naapuri varmasti ilahtuu myös tämän tyyppisistä lahjoista tai pienestä herkkukorista tai kenties vastaleivotuista luciapullista, pipareista tai vaikkapa maustekakusta. Yksi idea jonka annoimme päiväkodin opettajille ja josta sain hyvää palautetta oli pullo hyvää oliiviöljyä ja siihen kiinnitetty puntti tuoreita tuoksuvia yrttejä pienenä kimppuna. En tiedä kovin montaa kotia jossa ei öljyä käytetä.

xmas9

Toivottavasti näistä ideoista oli sinulle iloa!

Jokos siellä on kaikki joululahjat hankittuna ja opettajatkin muistettuna? Entä mitä aiotte tehdä harrastuten opettajien kanssa? Meillä ainakin lähes kaikki harrastukset siirtyivät etäopetukseen ja mitään tanssinäytöksiä tms. ei tule olemaan lainkaan.

Lattemamma

p.s. Minulla on sinulle alekoodi Gauharille jolla saat 23.12 saakka kaikista ostoksista -10%! Nyt se kannattaa siis hyödyntää jos kaunis käsisaippua ja käsidesi olisi sinunkin mielestäsi vuoden osuvin lahja. Jaan huomenna muita omia suosikkejani Gauharilta, mutta jos seuraat minua instassa niin menen tänään liikkeeseen käymään niin voin laittaa sieltä kuvia tai videoita paikan päältä. Koodi on siis LATTEMAMMA10.

3 COMMENTS
|
5,037 VIEWS
|
Partager sur Facebook
3 comments on “ Ihanalle opettajalle „
Katja, on December 8, 2020

Kiitokset Gauharin alekoodista, sille tulee käyttöä. Gauharilla on ihania uutuuksia! Täytyy joskus käydä Lahden ohi kulkiessa tuolla Petit St Louis liikkeessä, vaikuttaa niin ihanalta. Minä ostin jo valmiiksi lahjat opettajille sekä kouluun että päiväkotiin ja tänä vuonna kauniit suklaarasiat Lindt suklaata, Triplan kauppakeskuksessa on heidän myymälänsä. Oliiviöljyä myös aikaisempina vuosina annettu kauniissa pulloissa sekä pieniä maustepusseja Kreikasta niiden kanssa. Annetaan yleensä lukukauden päätteeksi lahjat niin jouluna kuin keväälläkin. Viime keväänä saivat pienet pinkit kuoharipullot ja niihin sointuvat Goodio Goods suklaalevyt. Innostavia lahjavinkkejä olen blogistasi ja Instan kautta saanut vuosien varrella monta, kiitokset! Ja kaunis pakkaus/paketointi myös tärkeää.

Katja, on December 8, 2020

Harrastusten opettajille jäi nyt lahjat antamatta, kun kaikki lähiopetus loppui. Mutta vaikka keväällä sitten pikku lahjat. Myös meillä on ollut tapana antaa pienet lahjat harrastusopettajille, niin muskariopeille kuin tanssi- ja luisteluopeillekin ja he ovat olleet usein iloisen yllättyneitä muistamisesta.

Sofia, on December 14, 2020

Katja, kiva kuulla, että alekoodille on käyttöä. Me olemmem myös antaneet harrastuopettajille usein jotain pientä kuten jonkun kauniisti paketoidun herkun tms.

Leave a comment
name
email
url
message