Interior design

Have a lovely weekend

Toivottavasti viikkosi on ollut onnistunut! Omani on ollut vähän niin ja näin. Hyviä ja vähemmän hyviä hetkiä vuorotellen. Sitähän elämä on. Viikonloppuna aion ottaa rennosti. En kiirehdi mihinkään. Vielä yksi kuppi kahvia sängyssä on päiväni motto jo tänään. Jaoin vähän kuvia olohuoneestamme, joku näistä olikin jo nähtävillä One Design Clubin haastattelussani. Voit lukea tekstin täältä.

I hope you are all having a good week. Mine has been a bit of this and then a bit of that. But all in all it seems to be ending in a positive note. But I think I will give myself permission to drink one extra cappuccino under the covers in my nightie before facing the world. Sometimes a girl needs to treat herself. And sometimes for two days in a row. But while I´m at it I might as well share some more home decor pictures as you seem to all like them the best. You may have seen a picture or two of this room at my One Design Club feature.

DSC_0563 (1)

DSC_0642 (1)

DSC_0573

DSC_0653 (1)

DSC_0572 (1)

 

DSC_0647 (1)

DSC_0570 (1)

DSC_0587 (1)

DSC_0650

I wish you have the loveliest weekend! Hyvää viikonloppua!

Lattemamma

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.