Interior design

February

Sinne meni tammikuu ja vuosi on virallisesti käynnistynyt kunnolla. Tammikuu tuntuu usein jonkin sortin epilogilta ja helmikuussa tulee itselleni ainakin tunne, että viimeistään nyt olisi hyvä kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. En puhu nyt kirjaimellisesti mistään töistä vaan vuoden kulusta yleisesti. Matkalla ollaan ja eteenpäin mennään. Tammikuu oli ihana, yhteinen ylimääräinen loma oli sen kohokohta. Mutta siihen mahtui myös paljon hyviä pieniä hetkiä ja rakkautta. Ajattelen usein kuinka onnekas olen kun niin moni ihminen on elämässäni tukena ja iloa tuomassa. Vastoinkäymisiä on aina ja kaikilla, mutta niitä kohti ja niiden yli avoimin mielin ja ihanien ihmisten seurassa.

Here we are now, January 2022 is behind us forever. It was a lovely month for me. But I have a good feeling about the future too. Some lovely plans still got postponed due to Covid for this month but not to worry. We believe it will all turn out for the best. Hope you have been well and feeling cozy and warm in the storms and snow if you are up North. I’ve been on a snowman, cozy warming meals and ” where is my warm scarf” duty and I don’t mind. I have also been taking hot bubble baths, you know I would, and cozying up in bed early in my new pjs and Mrs. Dalloway. I’ve also been watching shows like  The Gilded Age ( episode one), some good old Pride and Prejudice ( on Yle Areena) and obviously also the And Just Like That. I agree with most that it’s not what I hoped it would be. But I am still watching it. Are you?

Here are some night and day pictures from my kitchen. Mr Espresso ( yes we ares till calling him that) got home from a trip to the US and I was in the receiving end of some William & Sonoma goodies. Many have asked how I get to browse the site as due to GDPR rules it’s not available to us Europeans anymore. Well if you have a VPN on your phone or computer then activate it to the Us and try accessing the cite after. You can’t order but you can browse. 

66463280-6108-424D-B33D-3A584C56A9B1_1_201_a.heic-2

F9C184C2-90A9-45BC-BB45-A3DE7F1D145A_1_201_a.heic

628AA8B3-8C5A-4EBC-8DA3-C3B184AF20EE.heic-2

 

From day to night… which one do you prefer?

42B7A4A3-1647-453F-B4B0-80BBBD6DDB14_1_201_a.heic

256C16BC-8681-4635-AF4E-9DED39ED2048.heic

My apologies for the poor quality of the pictures. I always struggle with the question of should I rather only create content with proper photos and do it rather rarely or use pictures from my phone and share more regularly. What do you think? I’m a bit of a perfectionist so I struggle with these things but a friend of mine has thought me lately that it’s better to just do things and let it go than to try to make everything better and thus not doing it at all.

Have the best February and the Chinese Lunar Year of the Tiger! 

Lattemamma

 

2 Comments

  • Ilona

    Ehdottomasti mieluummin säännölliset postaukset ja kännykkäkuvat 🙂 Blogiasi on kiva lukea sekä tekstien että kuvien takia, ja tykkään erityisesti “tuokiokuvista” (rupesi nyt epäilyttämään onko tämä mikään oikea sana 😀 mutta siis sellaisista missä huomaat jotain kaunista arjessa ja otat siitä hetkessä kuvan ilman erityisiä valmisteluja) ja ne voivat hyvin olla kännykällä nopeasti otettuja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.