Feb
17

Sadesäällä

by Sofia   -   in Random

Ulkona sade ropisee taas peltikattoon. Harvinainen vapaapäivä on ihana viettää sisällä kuunnellen rauhoittavaa tasaista ääntä. Elämä tuntuu tänään olevan edessä, tässä hetkessä, mutta myös tulevassa. Jotenkin kuin olisi hetkeksi pysähtynyt hengähtämään pitkän ajan jälkeen ja kaikki olisi pysähtynyt kunnes maailmaa taas pyörähtää liikkeeseen ja on hypättävä sen kiireiseen matkaan mukaan. Näinkö se aika menikin nopeasti kun katsoo taaksepäin vaikka tuntui, että se ei liikkuisi lainkaan. Ehkä hieman haparoivin askelin uskallan kurottautua tulevaan. Vai hyppäänkö vaan vauhdilla ja lisään kierroksia itsekin?

d59d9a77ff2d2f5400c772c9d205c54f

 

Olo on helpottunut, vaikka aina olen ollut luottavainen kaiken epävarmuudenkin keskellä. Jokainen meistä kokee elämässä vastoinkäymisiä, mutta se miten niihin suhtaudumme voi vaihdella paljonkin. Emme menetä toivoa ja luottamusta tai sitten heittäydymme epätoivon valtaan. Löydämme kaikesta sen huonoimman lopputuleman tai sitten etsimme tilanteesta kuin tilanteesta ne hyvät puolet. Varmasti jokainen meistä on huonon päivän kohdalle sattuessa joskus purkanut sen läheiseen ihmiseen. Mutta uskon, että tähänkin voi vaikuttaa. Voimme opetella pois huonoista tavoista, kaikkia käyttäytymismalleja ei tarvitse toistaa vain ” koska olen tällainen”. Sama voi toimia myös pidemmän aikavälin haasteissa. Voimme itse päättää mistä tulokulmasta katselemme asioita. Miten lähdemme muuttamaan ja ratkomaan tilanteita joille emme välttämättä mitään voi. Jos en voi asioita muuttaa, auttaako se, että siirrän ongelmani eteenpäin tai etsin syyllistä. Vai katsonko hetken peiliin ja pohdin miten voisin selvitä tästä, mitä voisin tehdä toisin. Mitä hyvää tilanne voisi minulle avata ja tuoda.

c5f0752b1e556ad1fb335cbcf11862a4

4911498c91b6a6312fae6b239c82bf9f

Tänään hengähdän ja huomenna hyppään! Ja katson peiliin ja totean, että hei, selvisit ja hoidit tilanteen hyvin. Surit kun suretti, mutta sitten nostit pääsi pystyyn ja totesit, että ei tätä auta jäädä murehtimaan. Elämä kulkee ohi ja menetän sen kaiken ilon, ihanuuuden ja kauneuden mitä sillä on jakaa jos annan harmille vallan asiassa jolle en mitään voi. Hyvä minä! Hyvä sinä!

Lattemamma

Kuvat Pinterestistä

0 COMMENTS
|
2,344 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message