Feb
22

Ilmapallot ja kepeä mieli

by Sofia   -   in Random

Joskus elämän sietämätön keveys syntyy pienistä asioista. Tiedättehän, se tunne, kun tuntuu vaan lipuvan pilvenhattaroita pitkin eteenpäin. ( Vaikka edellisiltana saattoikin olla niin, että lenkillä rannassa eksyi vähän polulta ja upposi yhtäkkiä juoksutrikoissa umpihankeen ja lenkkarit täyttyivät jäätävästä lumesta ja silloin se hanki ei kyllä tuntunut yhtään pilvenhattaralta…)

Viime päivinä pilvenhattaroita jalkojeni alle on tuonut vaaleanpunainen coupe sampanjatorni ystävän juhlissa (kuten tämä), koska sellainen on mielestäni aina yhtä dekadentti ja samanaikaisesti suloinen, uusi vaaleanpunainen rannekoru jonka kuriiri kiikutti kotiovelle, vaaleanpunaiset ruusut jotka oli huolella piilotettu ja joita sain etsiä työmatkalta autosta puhelimitse annettujen ohjeiden mukaan aamutakki päällä, kahvikuppi toisessa kädessä.

Entäs ne erityisen tärkeät vaaleanpunaiset onnen hetket kun pieni ottaa kasvoistasi kaksin käsin kiinni ja sanoo ” Mamma, mä rakastan sua.” , tai silittelee siskonsa hiuksia kun toinen on levännyt päänsä hetkeksi isosiskon syliin. Se kun ystävät ovat siinä, arjessa, ilman sen kummempaa syytä ja yhtäkkiä kaikki on kuin pikkuisen juhlaa, vielä vähän kevyempää, vähän kirkkaampaa. Pilvenhattaroita ovat myös riemusta kikatteleva taapero, erityisesti se kuinka riemu syntyy tyhjästä ja nauru hersyää vatsanpohjasta ja leviää silmänurkkiin asti, tarttuu omiini eikä laannu koko päivänä. Mikään maailman meikki ei voi kaunistaa ihmistä enempää. Yksikään valvottu yö ei silloin ollutkaan kuin unta.

Ja joskus, joskus kepeys voi olla ilmapallo. Vaaleanpunainen leijaileva ilonkappale. Entäpä iso kimppu ilmapalloja? Nehän jo melkein nostattavat ihmisen ilmaan. Kuin pilvenhattaroilla kulkisi.

Iloista, unelmankepeää ja onnentäyteistä viikonloppua juuri sinulle!

Lattemamma

p.s. Tuon mielettömän hienon kakun ystäväni liiketilan Bon Bureaun ikkunassa on tehnyt Unelma Bakeryn suloinen Veera. Kyseinen kakku ei ole sisältä oikea, mutta Unelma Bakeryn oikeat kakut ja muut herkut ovat kauneutensa lisäksi todella herkullisia.

p.p.s. yksityiskohdista kiinnostuneille; takki, housut ja hanskat Mulberry, iso kashmirkaulaliina lahja äidiltä, kengät Todd´s, ostettu täältä, korvakorut Tillander ( Kuten minun vaatekaapissani usein, kaikki jo edellisiä “sesonkeja”. Ostan yleensä kestäviä, ajattomia  vaatteita ja käytän niitä usein vuosia )…

8 COMMENTS
|
22,126 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Ilmapallot ja kepeä mieli „
Anna, on February 22, 2013

Ihana kaulaliina ja kaunis nainen :). Tyttäresi ovat ihan tulleet äitiinsä!

Sofia, on February 22, 2013

Kaunis kiitos Anna! Kaulaliina on yksi mun suosikkeja ja on sen verran iso, että tarpeen tullen toimii rattaissa peittonakin 🙂

Jussi, on February 22, 2013

Ajaton,klassinen kauneus.

Sofia, on February 22, 2013

Jussi <3

Maria, on February 22, 2013

Kaunista…niin yksinkertaisen kaunista! Kiitos ihanista kuvista <3
Lomalle kohti pohjoista olemme pojun kanssa menossa…
Aurinko ja valoa viikonloppuusi!
-maria

Sofia, on February 22, 2013

Kiitos Maria ja ihanaa lomaa teille!

M, on February 24, 2013

Voi miten ihanasti ja osuvasti kirjoitettu nauravasta taaperosta, Sofia! Tää blogi on supersuloinen muutenkin 🙂

Sofia, on February 25, 2013

Kiitos M! 🙂