Apr
27

Kun kissa tuli taloon…

by Sofia   -   in Random

… tai oikeastaan Kitty. Tiedättekös kuinka nuo pienet ihmiset yhtäkkiä ihastuvat massoittain johonkin todella suloiseen. Niinkuin Cars-autoihin, Disneyn prinsessoihin tai Hello Kittyyn. Sitten yhtäkkiä huomaat, että kyseiset hahmot ovat jotenkin vain vallanneet asuinympäristösi. Siellähän piti olla vaan muutama kaunis lelu siellä lastenhuoneessa ja kylppärin kaappiin hankitaan sitten vain ja ainoastaan jotain laadukkaita pesuaineita lapsille. Meidän kotiin ei muuten osteta kuin valkoista vessapaperia. Eikös vain? Ja eräänä päivänä havahdut siihen, että tuo suloinen rusettipäinen kissanpentu kurkkii hammasmukista, nenäliinoista ja kyllä, myös wc-paperista.

Veskipaperia, laastareita & Victoria Casal Couturen laukku.

Ipadistä löytyy Hello Kitty peli ja Coloudin kuulokkeistakin kissat.

Kun Purkka sairasteli viime viikolla ja sai tahtomattaankin erityisen paljon huomiota, pääsi Hattara pappan kanssa ihan kahdestaan kaupungille. Ja mihin Hattara halusi mennä? No Hello Kitty kauppaan. Mikä ihme on Hello Kitty kauppa, kysyi mr. Latte. No H & M tietenkin. Hattara oli nähnyt siellä kasapäin ihania Hello Kitty juttuja kun olimme syksyllä ostamassa sieltä sateenvarjoa, anteeksi, Hello Kitty-sateenvarjoa, ja halusi nyt tehdä uuden visiitin tuohon aarreaittaan. Niinpä Mr. Latte ja Hattara lähtivät ostoksille ja mukana kotiin saapui Hello Kitty hanskat, -paita ja -pampuloita. Ja olenkohan koskaan nähnyt Hattaraa niin onnellisesti pukeutumassa aamulla dagikseen kuin seuraavana päivänä. “Mamma pliiiis saanko laittaa mun röyhelöhameen kun se sopii niin hyvin mun uuteen paitaan?” No tämän kerran. Ja niin lähti ovesta ulos maailman onnellisin tyttö. Mainittakoot tässä kohtaa, että lapsena suostuin käyttämään vain hameita ja vain vaaleanpunaista, joten ymmärrän tuon onnentunteen kyllä hyvin.

Uusi kisupaita ja pompula H&M, neuletakki Ralph Lauren ja hame HioHoista.

Heräsin vain miettimään, että mihin kaikkialle se kisu meillä onkaan oikein soluttautunut. Kolusin väähän kaappeja ja kasasin Hello Kitty tavarat tyttöjen kirjoituspöydälle (ja vähän ikkunalaudalle). Näyttää aika hurjalta, mutta kokeilkaapas samaa jos teillä on joku joka on innostunut jostain hahmosta. Yllättävän paljon kertyy kaikenlaista. Niinkuin ystäväni sanoi; ” En edes yhtään pidä niistä Carseista, mutta kuinka onnelliseksi poikani niistä aina tuleekin. Niinpä niitä kuitenkin ostaa perus valkoisten tuotteiden sijaan.”  Meille kisujuttuja on kyllä tullut paljon myös lahjaksi, mutta kyllä ne tuoksuvat nenäliinat, Ipad kuulokkeet ja wc-paperi on ihan itse hankittuja. Ja viimeksi ostin ystäväni tyttärelle Ladureén Hello Kitty mallistosta pienen päiväkirjan, se oli niin suloinen, että teki mieleni ostaa itselle samanlainen.

…pomppupallo, eväsrasia, muffinisekoitusta, peltirasioita, vessapaperia…

… saippuakuplia, juomapulloja, hiuspantoja, harjoja, pussukoita…

Hello Kitty Ladurée tarroja, kiiltokuvia, nenäliinoja, puuhakirja, kyniä, sakset…

… pinnejä, pompuloita, rusinoita, hammastahnaa, lisää laastareita, Poky-keksejä, you name it, we have it.

Järjestin myös noin vuosi sitten Hattaralle ja hänen saman ikäiselle serkulleen Hello Kitty -yllätysillalliset joista he puhuvat vieläkin. Juhlissa tarjottiin kurpitsarisottoa ja tomaatti-basilikasalaattia. Seinällä olevat isot kisut on ystäväni tehnyt johonkin somisteeksi ja antoi ne sitten Hattaralle. Hankimme tytöille Hello Kitty ilmapalloja, saippuakuplia ja pienet aarteet.

Olen myös tehnyt Hattaran iloksi kerran Hello Kitty cup cakeseja.

Asuuko teillä pieni kisufani? Tai jonkun muun hahmon ystävä? On tuo kisuliini kyllä mielestäni aika söpö…

Lattemamma

p.s. Mitäs sanot näistä Hello Kitty juhlista? Entäs näistä? Aikamoista…

4 COMMENTS
|
15,552 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Kun kissa tuli taloon… „
Kitty fani, on April 28, 2013

Multa Hello Kitty on ainakin vienyt jalat alta 😀 Monet sitä ihmettelevät koska olen jo 13v 🙂 Oon sisustanut koko huoneeni hello kitty tavaroilla yms :)))) Aattelin että kysyisin mistä olet löytänyt nuo ihana kitty kuulokkeet? Itse oon ettiny sellasia jo yli vuoden enkä yksiäkään ole löytynyt 🙁

Sofia, on April 28, 2013

Moikka Kitty fani,
Löysin kuulokkeet joskus viime syksynä nettikaupasta Alex and Alexa. Siellä ei kuitenkaan näyttänyt olevan enää. Googlen kautta löytyi ainakin tällaisesta kaboodle.com nimisestä nettikaupasta. Kysyppäs jos vanhempasi voisivat katsoa sinulle? Coloud on kuulokkeiden merkki. Ja koskaan ei voi olla liian vanha pitämään tästä suloisesta kisuliinistä! 🙂

Susanna, on April 28, 2013

Onpa kiva nähdä, että teilläkin on hahmoja! 4 vuotta meni, että poikani pukeutui juuri minun valitsemiin hahmottomiin vaatteisiin, mutta voi sitä onnen määrää, kun vihdoin sai ensimmäisen Cars paidan. Ja nyt on sitten angry birdsiä, spidermania, ninjagota jne. Periaatteestani pidän kuitenkin sen verran kiinni, että päiväkotiin saa itse valita kuvavaatteet, jotka yhdessä myös käymme ostamassa ja muihin tilanteisiin äiti valitsee nk “juhlavaatteet”. Ja tämä järjestely tuntuu toimivan erinomaisen hyvin!
Hello Kitty oli pienenä minunkin suosikkini ja omistin lähes kaiken, mitä Hello Kitty:llä siihen aikaan oli koristettu matkalaukusta juomapulloon. Olen vielä yrittänyt pitää jonkinlaisen rotin 2 v tyttären rekvisiittaan liittyen (kun nyt kerran itse saan vielä päättää), mutta kyllä meillekin eksyi tuo suloinen hiusharja – ja isi tuli kotiin yhtenä päivänä myös Hello Kitty kumisaappaiden kanssa…. Ihania nuo cupcakesit. Niitäkin voisin sinulta tilata :). Mukavaa viikkoa!

Sofia, on April 28, 2013

Susanna, joo tuo Kitty on vähän niinkuin vaivihkaa hiipinyt tänne. Onneksi se on aika suloinen hahmo. Itse tykkäsin pienenä Little Twin Starseista. Ja se käykin juuri niin, että yhtäkkiä kun hahmolle raottaa ovea niin se taitaa tulla jäädäkseen :). Hello Kitty kumissaappaista on hyvä aloittaa 😀

Leave a comment
name
email
url
message