Apr
29

Keppihevosella ratsastava prinsessa ja muita muistoja viikonlopusta

by Sofia   -   in Random

Miten sinun viikonloppusi sujui? Me puuhailimme kaikenlaista kivaa lasten kanssa. Lauantaina teimme itse muovailuvahaa jell-o hyytelöjauheesta, ohje tulee ihan varmasti jossain vaiheessa, toimi erinomaisesti ja muovailuvaha tuoksuu todella hyvältä. Tytöt pääsivät myös Lapsimessuille askartelemaan ja mm. katsomaan muumien esitystä. Sunnuntaina kävimme aurinkoisella aamulenkillä Korkeasaaressa, leijona tallusteli tyytyväisenä ihan häkin reunoja pitkin ja Hattara oli pelonsekaista ihastusta täynnä. Iltapäivällä tapasimme vielä kavereita SnadiStadissa jossa tytöt saivat hyppiä sydämensä kyllyydestä pomppulinnassa.

Parasta oli kyllä kun pihalla paistoi niin lämpimästi aurinko, että hetken sai leikkiä hiekkalaatikolla ihan pelkissä neuletakeissa ja krookukset olivat jo puhjenneet ihan oikeaan kukkaan. Enkä varmasti koskaan tule unohtamaan sitä mielikuvaa kun yliväsynyt Purkka ratsasti illalla huoneestaan pinkillä keppihevosella pukeutuneena vähän liian suureen, maata laahaavaan valkoiseen tyllimekkoon. Sotkuiset hiukset peittivät nauravan naaman. Viitisen minuuttia myöhemmin Purkka jo nukkuin rauhallista unta pyjamassaan.

Huomenna on jo vappuaatto. Aionkin nyt sujauttaa sormeni sokeripussiin ja loihtia pari herkkua vappupäiväksi. Menemme piknikille ystävien, pienten ja isojen kanssa. Toivoin vastuualueekseni jälkkäreitä, mielessäni on parikin erilaista juttua joita haluaisin kokeilla. Tällä kertaa ei munkkeja tai tippaleipiä, mutta värikkäitä ja iloisen leikkisiä juttuja. Löysin paukkukarkkia Behnford´silta ja ajattelin käyttää sitä johonkin. Muistattekos lapsuudesta, sellaista murumaista joka poksahtelee ja pirskahtelee suussa? Sopii varmasti hyvin vappuun!

Hempeää viikon alkua täältä vaahtokarkkien koekeittiöstä! Ja arvatkaas muuten mitä? Minulla on teille tällä viikolla yksi kiva yllätys!

Lattemamma

p.s. Viikonlopun kuvissa pari juttua jotka löytyivät Lapsimessuilta (lähinnä Bake and Party´n standistä) sekä vähän mummin ja ukin tuliaisia lomalta Etelä- Euroopasta. Tyttöjen kesägarderoobi sai suloista täydennystä.

p.p.s En siis tarkoita, että tuossa olisi mielestäni vähän tuliaisia. Siinä on siis pieni osa tuliaisista. Mutta eikös isovanhempien etuoikeus olekin hemmotella lapsenlapset piloille…

0 COMMENTS
|
7,233 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message