May
6

Lovely afternoons are made of café au lait and French macarons

by Sofia   -   in Random

Oikeanlainen macaron. Päältä rapea, haukatessa aavistuksen sitkeä, täyte maukas.  Kolmevuotiaan mielestä vaaleanpunainen ja ruusun tai vadelman makuinen. Minun mielestäni parhaimmillaan erinomaisen samppanjan kanssa oikein juhlavasti nautittuna. Vielä parempaa maitokahvin kanssa ihan vain piristämässä lattemamman päiväkahvihetkeä.

Nämä kuvat ovat muutaman viikon takaa. Makuyhdistelmänä kahvi ja tumma suklaa. Samanlaisia me syömme tänään myös jälkkäriksi kun lattemammat lounastavat luonani. Täydellinen resepti on vielä kehitteillä, lupaan jakaa sen kanssanne kun onnistun siinä.

Vastajauhettujen kahvinpapujen tuoksuista viikon alkua!

Lattemamma

 

AmandaCatherine Desin juliste täältä.

p.s. Lattemamman asukuvia on toivottu, tässä otos viikonlopun hääjuhliin livahtavasta Lattemammasta suoraan mr. Latten kännykästä, väritys sopi hienosti päivän aiheeseen…

Kengät Chanel, laukku Bottega Veneta, tyllihame Muotikuu. Olin myös pukeutunut paksuun kashmirneleeseen ja huiviin koska vihkiminen tapahtui tämän upean 1600-luvun Tukholmalaisen pikku palatsin sisäpihalla. (Alla oli valkoinen Gerard Darelin silkkipaitis ja vyönä Hermèsin beige-vaaleanpunainen hevosaiheinen silkkihuivi jonka solmin taakse rusetille.)

 

 

16 COMMENTS
|
10,169 VIEWS
|
Partager sur Facebook
16 comments on “ Lovely afternoons are made of café au lait and French macarons „
Eirene, on May 6, 2013

Macaronien kanssa tuntuu välillä olevan kyse henkimaailman jutuista. Oma tähän asti käyttämäni resepti onnistuu joskus ihan täydellisesti ja toisinaan tulee floppi, vaikka tekisi (mielestään) ihan samalla tavalla. 😀 Kehittelyssä on siis minullakin, vielä en tohdi julkaista…

Häätyylistä lähikuvaa kiitos, tyllihame näyttää upealta! 🙂

Sofia, on May 6, 2013

Eirene, ei ollut kamera mukana joten kuvia ei kauheesti tullu otettua. Kameramies oli kiinnostunut ihan muista jutuista kuin vaimon ikuistamisesta kännykkäänsä ;). Ja macaronit… mä niin uskon, että joku ilmanpaine tai verenpainekin voi jo vaikuttaa lopputulokseen. Mokomatkin herkut! (tein eilen kolme pellillistä kun ei meinannu millään tulla kovin nättejä :D)

Lumo, on May 6, 2013

Ajattelin tehdä vappujuhliin macaronseja, mutta tulin järkiini ja kaiken muun tekemisen keskellä “tyydyin” minttu- ja sitruunamarenkien tekoon.

Erään tulevan lounaan ruokalistaa olen jo hahmotellut mielessäni ja silloin leivon macaronseja. Löysin jopa täydellisen kerrosvadin niiden tarjoiluun eilen ja vain neljällä eurolla!

Sofia, on May 6, 2013

Lumo, kerrosvati neljällä eurolla on todellinen löytö!

Eveli, on May 6, 2013

Maybe another wardrobe post – this time yourone 🙂

Sofia, on May 6, 2013

Eveli, that is me 🙂 (but I don´t have many photos from our trip as we did not have a camera with us)… But I´ll try to take some for the future!

Heidi :), on May 6, 2013

Aivan todella ihastuttava häätyyli 🙂 Muotikuusta tuppaa useinkin löytymään aikasta ihania juttuja.

Sofia, on May 6, 2013

Paljon kiitoksia Heidi!

Eva / Citymami, on May 6, 2013

Täällä samat hommat Macaron-leivosten kanssa – täydellisen koostumuksen metsästys 🙂 Omakin suosikkini on ruusu ja erityisesti se Ladureen versio :).
Tyllihameet ovat ehkä mielestäni paras juhlavaate sekä aikuisilla että lapsilla. Omat suosikkini ovat Muotikuussa teetetty musta sekä H&M:n roosa. Taipuvat mihin vain, vaikka valkoisen t-paidan kanssa. Tyylikästä – tykkään 🙂

Sofia, on May 6, 2013

Eva, Mä tein just ruusu macaroneja. Niistä tuli hyviä, mutta valitettavasti aika lättäniä :(. Sitten mun mokka-suklaa macaroneista tulikin tosi pulleita… ota noista nyt selvää :D. No Ladurée on aina paras (ensi viikolla sitten)! Ja niin samaa mieltä, tyllihame on kiva vaikka t-paidan tai nahkarotsin kanssa.

Eveli, on May 6, 2013

Sofia, I mean,, as you did your children wardrobe post, next time yours

Sofia, on May 6, 2013

Sorry Eveli :D, I understood you wrong! Hmmmm, maybe ;).

Maria, on May 6, 2013

Hei!
Oi mitä kuvia.. Kun viimeksi piipahdin Hki:ssä niin kävin hakemassa Ekberg’s:ltä macarons leivoksia. Niitä pikkumiehen kanssa nautimme yhdessä hän kera mehun ja minä cafe laten/kuohun kanssa. Ai että oli hyviä.. Joten taisi tulla vakkaripaikks ainakun käymme Hki:ssä. Ja tuo Muotikuu oi ihana löytyy nyt mun nykyisestä uudesta kotikaupungista ja vieläpä parin korttelin päästä kotiamme. Ehkä joudun taas pian käymään sielläkin.
Aurinkoista ja lämmintä viikkoa sinnepäin <3
~Maria

Sofia, on May 7, 2013

Moikka Maria! Kiva, että kävitte Ekbergillä ja tykkäsitte! Ja Muotikuu on kyllä aivan ihastuttava…
Aurinkoista viikkoa sinnekin <3!

Pia, on May 6, 2013

Ihania kuvia, Sofia! Mä olen surkea leipomaan…voikun joskus viitsisin aloittaa. Sen sijaan panostan suolaiseen ja loistan niillä taidoilla 🙂 Laduréhen voi luottaa, kun on ulkomailla. Suomesta en ole löytänyt vastaavia. Ehkä sitten tilaan sulta, kun oikein onnistut, hih! Tsemppiä kokeiluihin!

Sofia, on May 7, 2013

Kiitos Pia! Noiden mun toissapäiväisten macaron kokeiluiden jälkeen mäkin taidan siirtyä vain suolaisiin herkkuihin :D…

Leave a comment
name
email
url
message