Random

Ihanaa juhannusta

On aika juhannustaikojen. Kaupunki hiljenee, kadut tyhjenee. Ihmiset kokoontuvat rannoille katsomaan kokkoja valoisassa yössä, keräävät kukkia tyynyn alle ja lausuvat loitsuja. Me saunomme, pulahdamme peilityyneen mereen, kiedomme kukkaseppeleet hiuksiimme ja olemme onnellisisa siitä, että saamme asua täällä, yöttömän yön maassa. Hetken ainakin tunnemme olevamme turvassa ja rauhassa. Vain kaunis luonto, juhannusruusujen tuoksu ja ystävän ymmärtävät sanat, rakkaan suloiset kuiskaukset, pienten iloiset asiat.

Kuva täältä.

Kaunista juhannusta!

Lattemamma

p.s. Juhannustaikoja… lähes kaikkiin vanhoihin kansanperinteisiin juhannuksena näyttää kuuluvan naisten alastomina juoksenteleminen pelloilla. Ihana Suomi!

2 Comments

  • Niina

    Ihanaa juhannusta! Ja kiitos uusista eväsvinkeistä, mukavaa saada vaihtelua retkieväisiin. Pariisin reissu meni hienosti, mutta koska matkaväsymys vielä hiukan painaa, vietämme tänä vuonna kaupunkijuhannusta. Ihan mukavaa vaihteeksi sekin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.