Jul
6

Pink from my closet…

by Sofia   -   in Random

Viikon vaaleanpunaiset löytyvät tällä kertaa Lattemamman vaatekaapista.

Pinkkejä neuleita enemmän kuin kenelläkään aikuisella ehkä pitäisi olla.

Pieni silkkihuivi on kiva ranteessa, hiuksissa ja näppärä myös lapsella kaulassa.

Löysin tämän iltalaukun New Yorkista eräästä vintage liikkeestä. Kun kävelin liikkeeseen sisään Chloe Sevigny käveli ulos. Ajattelin, että täältä täytyy löytyä aarteita koska hän tunnetusti käyttää hienoja vintagejuttuja. Laukku ei ole minkään “merkkinen” eikä se ollut myöskään kallis, mutta olen käyttänyt sitä monissa ihanissa juhlissa. Sen sisällä on kiinnitettynä pieni rahapussukka ja vuori on myös haalean vaaleanpunainen. Kaiken lisäksi sinne mahtuu paljon enemmän tavaroita kuin iltalaukkuihin yleensä, täydellistä siis. Laukku on parhaimmillaan yhdistettynä johonkin muuhun kuin vaaleanpunaiseen.

Vaaleanpunaisten lasien läpi katseltua viikonlopun jatkoa,

Lattemamma

6 COMMENTS
|
5,981 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Pink from my closet… „
Eirene, on July 6, 2013

Pinkkejä neuleita on ihan passeli määrä… 😉 Huivi on kaunis ja printti kivan leikkisä, mistähän se mahtaa olla?

Sofia, on July 6, 2013

Kiitos Eirene pinkistä tuestasi :). Huivi on Hermèksen Twilly, klik. Se on vanha joten samaa kuosia ei kyllä taida löytyä mallistosta. Mutta paljon muita kivoja on aina. Mulla on myös hieman epäterveellistä hipova suhde erinäisiin Hermèksen silkkihuiveihin :D, joku huivitukiryhmä voisi myös olla paikallaan…

Eirene, on July 6, 2013

Haha, olin tuohon edelliseen ihan hilkulla kirjoittamassa että tuo on varmaan Twilly, mutta sitten epäröin kun kuosi ei ollut tuttu. 😀 Mutta siis olisihan se pitänyt kyllä tietää… tai ainakin päätellä. 😉

Mäkin rakastan Hermèsin huiveja, niiden kuvitus on niin ihanan omituista toisinaan, mutta vielä en ole itse raskinut yhtään ostaa. En osaa käyttää huiveja, siis muita kun sellaisia isoja neliön muotoisia ja pelkään että kallis ostos (okei, ostokset) jäisi sitten käyttämättä. Tiedän kyllä, että Hermèsillä on niitä näin-sidot-huivin-oppaita ja se huivirengaskin, mutta silti vielä epäröin. 😉 Oon varmaan perinyt tän äidiltä, hänelläkin on ne muutamat Hermèsin ja Diorin aarteet kaappien kätköissä turvassa eikä niinkään käytössä… 😀

Sofia, on July 8, 2013

Eirene, kokeilemalla keksii mun mielestä parhaiten miten huiveja itse tykkään käyttää. Hiuksissa, vyönä, kaulassa, toppina (!)… Huivi piristää kummasti tylsähkömpää asua ja on bad hair dayn pelastaja :D! Mun äidillä on aina tuulisena ja viileämpänä päivänä hiuksissa silkkihuivi, ettei kampaus suoristu. Très chic!

Niina, on July 6, 2013

Ihana iltalaukku! Ja pino pinkkejä neuleita on aina paikallaan pelastamaan harmaita päiviä. 🙂

Sofia, on July 8, 2013

Kiitos Niina ja pikkuisen pinkkiä tosiaan piristää kummasti harmaina päivinä ;).

Leave a comment
name
email
url
message