Jul
5

DIY korut

by Sofia   -   in DIY projects

Minulta on toivottu ideoita lasten kanssa askarteluun. Jos ollaan ihan totuudenmukaisia, Hattaran kanssa voi jo jotain juttuja askarrellakin, mutta Purkan kanssa haasteellisuustaso ei ole vielä kovin korkea. Olen kerännyt Pinterestiin kansiollisen kivoja toteutuskelpoisia ideoita, monet kuitenkin syntyvät meillä varmasti vasta paljon myöhemmin.

Tämä tupsukoru oli kuitenkin niin kiva (pidän kovasti tupsuista), että samalla kun pujottelin tytöille kaulanauhoihin kesäkoruiksi ostamani pikku jätskitötteröt niin tein yhden tupsunkin. Superhelpot ohjeet tupsun valmistamiseen löydät täältä, The Sweetest Occasionin blogista. Hattara sai samalla tehdä mammalle vähän isompireikäisistä helmistä kesäkorun kaulaan. Purkka pujotteli “ompeluharjoituspeliä” joten kaikilla riitti oman tasoista tehtävää. ( Ja tarkoitan todella Jokaiselle, en ole mikään DIY kuningatar, joten tuo tupsu oli minulle juuri sopivan “haasteellista” puuhaa…)

Lanka kieputetaan luottokortin ympärille pituussuunnassa.

Lankakerä hivutetaan ulos kortista, sen toiseen päähän kieputetaan (eriväristä) lankaa ja solmitaan. Toinen pääty leikataa auki tupstuksi. Tupsun voi pujauttaa kaulakoruun tai vaikkapa lahjapakettinaruun.

Herkulliset jätskitötteröt löytyivät täältä kun olimme Hataran kanssa matkoilla. Olin ajatellut tytöille näitä hauskoiksi kesäkoruiksi, mutta näin ne luonnossa ja olivat hiukan isoja näin pienten tyttöjen kaulaan.

Näistä pikkusormista on tulleet tosi näppärät.

Kynsilakalla käsiteltiin langan päät jotta ne eivät rispaantuneet pujotellessa.

Purkan pujottelulelu on tehty ihanan värikkäistä puuherkuista. Minusta tuntuu kuin vasta eilen Hattara olisi tarkkaavaisena pujotellut sillä meidän sängyllämme kun Purkka pötkötteli vieressä ja oli varmaankin juuri löytänyt omat varpaansa.

Toivottavasti tykkäsit tästä ideasta. Jos pidät kovasti askartelujutuista ja sinulla on vähän isompia lapsia niin suosittelen liittymistä Pinterestiin jos olet ideoita vailla. Sieltä voi löytää loputtomasti ideoita askarteluun lasten kanssa.

Iloisen värikästä ja puuhakasta viikonloppua,

Lattemamma

2 COMMENTS
|
9,706 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ DIY korut „
Ansku, on July 6, 2013

Herttaista askartelua 🙂 Ostin muuten jostain vastaavanlaisia tarvikkeita Hello Kitty -aiheisena, en vain muista enää mistä..mutta oli mieleinen lahja! Kittylandia.fi -sivustolta löytyy myös kaikenlaista kivaa 🙂 Mukavaa viikonloppua!

Sofia, on July 6, 2013

Mukavaa viikonloppua Ansku! 🙂

Leave a comment
name
email
url
message