Random

Baby pink & city life

Tämän viikon vaaleanpunaisissa ihania vauvan vaaleanpunaisen sävyjä ja vähän kaupunkielämää vaihtelun vuoksi…

Yhdelle söpölle vastasyntyneelle pikkutytölle lähti viime viikolla paketti mökille. Koska paketti meni postissa, piti meidän keksiä jotain suloista joka ei kuitenkaan olisi kovin suurta ja painavaa. Niinpä pehmoisen vaaleanpunaisen bodyn lisäksi löysimme tämän yksisarvishelistimen.

Kaupunkiin saavuttuamme kotona näytti kovin asumattomalta, onneksi vaaleanpunaiset pionit toivat heti elämää keittiöön. Harmaan tiistaiaamun kunniaksi sytytin myös kynttilän tuomaan lämpöisempää tunnelmaa.

Ja koska toissa viikonloppuna aivan unohdin ne viikon vaaleanpunaiset niin seuraa senkin edestä kuvia tyttöjen vaaleanpunaisista kaupunkiasuista…

Sharing a drink at a deli 

Ihanaa viikonloppua! Kiitos kun olit taas täällä tämän viikon!

Lattemamma

Purkalla; Neule Tartine & Chocolat, rusetti Floralin & Junior (NK), shortsit Jacadi, Kengät Bonpoint, nukke Petit Collin

Hattaralla; Paitis Darcy Brown (Floralin & Juniorista NK´lta), rusettipanta Livly, hame Gant, ballerinat Jacadi, yhdessä kuvassa näkyvä vaaleanpunainen villatakki Lattemamman vanha “vintage” Cacharel, nukke Corolle (Caline)

4 Comments

 • susanna

  Asiani ei liity tähän postaukseen mutta kyselen kuitenkin:)
  Haluatko kertoa mitä maalia/sävyä olette käyttäneet kotinne listoissa ja ovissa? Idea toteuttaa vastaava omaan kotiin lähti kotinne esittelystä Glorian kodissa:) Meillä on vastaavat vanhat, korkeat lattialistat sekä peliovet ja tuollainen vaaleaharmaa näytti todella kivalta perinteisen valkoisen sijaan. Flamantin sävyjä olen pyöritellyt (joissa muuten kauniita harmaita sävyjä) mutta pieni valinnan vaikeus on iskenyt…
  Kiitos jo etukäteen.

  • Sofia

   Susanna, vastaan vähän myöhemmin sinulle. En nimittäin muista nyt ulkoa mitä sävyä käytimme joten täytyy tarkistaa asia kun palaamme kaupunkiin. Flamantilla on kyllä niin kauniit maalisävyt!

 • Ansku

  Voi, kuinka hellyttävä kuva siskoksista jakamassa juoman <3 Ja taas niin kauniit vaatteet heillä -kuten aina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.