Aug
1

Lisää dinojuttuja!

by Sofia   -   in Good things for kids

Täällä kerroin, että Hattara on ollut kovin kiinnostunut dinosauruksista. Löysin jo jonkin aikaa sitten Korjaamolla Little Copenhagenin muotinäytöksessä käydessäni yhden pienen askartelujutun, mutta säästin sen sateisia saaripäiviä varten. Dinosaurus askartelusetti olikin Hattaran mielestä aivan huippujuttu. Purkkakin pääsi sitä kokeilemaan, mutta on kyllä vielä hieman liian pieni moiseen, settiin kuuluvat leimasimet olivat mamman pöytäliinassa ja Purkan t-paidalla. Mutta Hattaralle tämä setti on aivan täydellinen. Hänellä on itseasiassa kaupungissa lahjaksi saatu vastaavanlainen keijukaissetti ja se on myös ollut mieluinen pinkkeine ja liiloine sävyineen, mutta kyllä dinot kuitenkin ovat vähän jännempiä  tehdä.

Askartelusetit tulevat metallisissa penaaleissa ja niihin kuuluu pienet puuvärit, kolme leimasintyynyä ja 10 kappaletta erilaisia leimasimia. Dinosetissä on mm. jalkoja, hampaita, saniainen ja silmiä. Kuvia voi sitten rakennella piirtämällä, leimasimilla ja sormea leimasimeen kastamalla. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Hattara on pyrkinyt tekemään omia suosikkidinojaan kuten triceratopsin, stegosauruksen ja rexin. Mielestäni sen jälkeen kun hän otti leimasimet käyttöön tukemaan piirtelyä on hänen tavallisetkin piirustustaitonsa kehittyneet, mutta se voi toki olla vain sattumaa. Tätä settiä meillä pyydetään käyttöön myös aurikoisina päivinä, mutta olen säästellyt sen vain harmaita päiviä varten.

Tämä monijalkainen dinoyksilö esittää ihan omaa lajikettaan. Kuka tietää jos paleontologit löytävät vielä moisenkin joskus…

Hirmuisen hurjaa loppupäivää,

Lattemamma

Ostin meidän settimme siis Rosebud kirjakaupasta, mutta näyttäisi siltä, että niitä löytyy myös netistä.

2 COMMENTS
|
4,285 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Lisää dinojuttuja! „
Ansku, on August 3, 2013

Kiitos vinkistä! Askartelusetit (keiju+pari dinoa) on tilattu kummilapsille, joten tilausta odotellessa 🙂

Sofia, on August 5, 2013

Ansku, kummilapset tykkäävät aikas varmasti! 🙂

Leave a comment
name
email
url
message