Aug
2

Navy blue and white

by Sofia   -   in Random

Onkohan kauniimpaa väriyhdistelmää kuin tyylikäs tummansininen ja raikas valkoinen? Tummansinen pukee yleensä meitä Suomalaisen värityksen omaavia hieman paremmin kuin kovempi musta ja on mielestäni maailman elegantein väri. En osaa myöskään oikein ostaa mustia vaatteita lapsille, ne tuntuvat ehkä jotenkin synkemmiltä kuin tummansiniset. Toki sävyn tulee olla juuri oikea, tarpeeksi tumma.

Raikas valkoinen, puhdas sellainen taas kaunistaa ihmistä kuin ihmistä. Olen ehkä sanonut tämän jo aiemminkin, mutta jos minulla on aamulla hieman nuutunut olo, laitan usein hiukset simppelille poninhännälle, huuliin punaista väriä (ei välttämättä kirkkaanpunaista, lempeämmätkin sävyt käyvät) ja pukeudun tärkättyyn, silitettyyn, valkoiseen paitapuseroon. Voin melkein vakuuttaa tämän olevan “instant face and moodlift”. Jos tuoksuksi valitsee vielä yhden suosikeistani Jo Malonen Grapefruitin, joka jotenkin aina onnistuu piristämään minua, niin nuutuneemman alun saanut päivä on piristetty. ( Joskus kolmas kuppi aamukahvia voi toki olla silti tarpeen….)

Viikon asut lasten päällä siis maailman kauneimmissa sävyissä…

Raikasta viikonloppua sinulle,

Lattemamma

Tyttöjen famon synttärikahveille pukemat mekot Jacadi. Hattaralla viime kesän mallistoa ja Purkalla jo pari vuotta sitten hankittu siskon vanha. Jacadilla on kuitenkin vastaavia mekkoja joka vuosi mallistossaan. Tämän vuoden mekoista vastaavan mallisen kuin Purkalla löydät täältä. Hattaran mekkoa lähes vastaava malli mm. tämä mekko (joka meillä on myös ollut tämän kesän käytössä, se on ollut Hattaran lempivaate!).

7 COMMENTS
|
5,893 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Navy blue and white „
mammami, on August 2, 2013

Hei, monesti on pitänyt kommentoida kaunista blogiasi, mutta aina on jäänyt tekemättä. Nyt innostuin, sillä viikon asuissasi on myös omat suosikkiväriyhdistelmät. Tosin omiani en osaa pitää noin hyvissä väreissä! Onko sinulla siis antaa vinkkiä miten saat valkoisen pysymään pesussa kirkkaan valkoisena ja tummansinisen tummansinisenä? Vinkeistä kiitollinen.

Sofia, on August 2, 2013

Ah mammami, nuo kaksiväriset vaatteet ovatkin oikea murheenkryyni! Tärkeintä kai on pestä juuri siinä suositellussa asteessa, varsinkin ensimmäinen pesu. Monesti se kovempi lämpötila auttaa värejä “kiinnittymään” kankaaseen, eivätkä sitten lähde leviämään. Mutta sanoisin kyllä, että tuurista varmaankin jotenkin kiinni, olen ainakin itse huomannut joissain mekoissa (hyvälaatuisissakin), että niin se sininen on vaan sävyttänyt valkoista hieman. Meillä on ainakin näin kesäisin niin paljon raitapaitoja yms. käytössä, että pesen nämä kaksiväriset omana satsinaan. Ehkäpä sekin on auttanut hiukan! Kiva kun kommentoit tänään! Kivaa viikonloppua!

Eeva, on August 2, 2013

Myös minunkin lempivärini ja täydellinen väriyhdistelmä! Ja sopivat hyvin tytöille sekä pojille. Itse joudun välillä ‘pakottamaan’ itseni ostamaan jotain muuta väriä 🙂 Aurinkoista viikonloppua!

Sofia, on August 5, 2013

Kiitos Eeva 🙂 ja hyvää alkavaa tätä viikkoa!

Minna, on August 2, 2013

Hei, kesäiset terveiset maalta! Olemme vielä lomalla ja on ollut ilo seurata postauksia/ kommentteja myös täältä käsin. Kuvien mekot ovat todella viehättäviä. “Raikkaus ja selkeys” lastenvaatteiden värimaailmassa on ilo silmälle.Olen käyttänyt ns haastavissa väriyhdistelmissä ( etenkin juuri sinivalko-raita) Dr. Beckman värinsyöjä-liinoja. Täydellinen keksintö. Liina imee värit pesuvedestä ja vaate kestää pesusta toiseen. Mukavaa viikkoa!

Sofia, on August 5, 2013

Minna, kiitos kovasti vinkistäsi, liinat testiin hetimmiten! Ihanaa loppulomaa teille sinne maalle!

Eeva, on August 8, 2013

Ah, pakko jakaa pieni anoppini antama vinkki täällä… Nimittäin mansikka, mustikka, vadelma ym vaikeat marjatahrat saa (ainakin puuvillavaatteista) hienosti irti keittämällä niitä kuumassa vedessä muutaman minutin! Joskus jopa pieni dippaus kiehuvaan veteen riittää. Tätä on tullut kokeiltua muutama kerta tänä kesänä 🙂

Leave a comment
name
email
url
message