Aug
3

Pink pink pink!

by Sofia   -   in Random

Tämän viikon vaaleanpunaiset…

Vielä on muutama Hattaran hartaasti säästelemä ruusupastilli jäljellä Pariisin reissusta.

Kaunis kylmälaukku on jo otettu esille odottelemaan pian alkavaa balettia, siihen Hattara pakkaa tietenkin juomapullonsa.

Pian tytöt aloittavat dagiksen. Nimikointilaput kiinnitetään tänä viikonloppuna. Lähiaikoina palaan näihin suloisuuksiin.

Nimikointinauhaa koristavat pienet kirsikat ja Eiffeltorni.

 ♥ Lattemamma

5 COMMENTS
|
5,540 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Pink pink pink! „
Niina, on August 3, 2013

Voi ei, tuota Eiffeltorni nauhaa meidänkin on saatava. Ihanaa! Postausta odotellessa siis 🙂 Aurinkoista viikonloppua!

Sofia, on August 5, 2013

Niina, olen kyllä itsekin noista nauhoista niin onnellinen, tilasin jo viime vuodeksi. Harmikseni huomasin juuri, että heidä sivunsa ovat nyt “remontissa” syyskuulle saakka. Teen jutun kuitenkin kohtapuoliin niin pääseehän sinne sitten kun saavat sivut uudistettua. Toivottavasti jatkuu vielä mahdollisuus tilata netistä Suomeen, kyse on nimittäin Pariisilaisen kangaskaupan sivuista…

Nina, on August 3, 2013

Hei Lattemamma!
Ihana blogi. Löysin sen vasta, mutta ehdin jo lueskella aika pitkällekin juttujasi. Tykkään tyylistäsi ja tavastasi pukea tyttöjäsi. Olisiko sinulla mielessä kauniita nimiehdotuksia syksyllä syntyvälle tyttövauvalleni? Olen aivan hukassa nimien kanssa. Ihanaa kesän jatkoa.

T. Nina

Sofia, on August 5, 2013

Hei Nina ja kaunis kiitos kommentistasi! Ja onnea loppuodotukseen sinulle!
Nimiasiat ovat niin kovin henkilökohtaisia, että en tiedä osaankohan oikein olla avuksi. Riippuu niin kovasti siitä mitä kieltä lapset puhuvat ja minkä tyyppisistä nimistä itse pitää. Meillä tytöt ovat kaksikielisiä ja heillä on vähän erikoisempi sukunimi joten siihen sopi hyvin yhdistettäväksi ruotsinkieliset nimetkin. Itse pidän nimistä jotka eivät itsessään ole kovin “lempinimimäisiä” vaan ehkä vähän vanhanaikaisiakin. Toisaalta jos lapsille antaa vähän pidemmän ja ehkä erikoisemmankin nimen niin silloin kannattaa ehkä olla joku lempinimi erikseen mietittynä. Näin me ainakin olimme tehneet. Meillä oli selkeästi mielessä myös miksi halusimme tyttöjä oikeiden nimien lisäksi kutsuttavan ja “lanseerasimmekin” nämä lempinimet heti käyttöön. Yksi hyvä keino on myös miettiä jos suvussa on jotain vanhoja nimiä joita haluaisi kierrättää tai joilla kunnioittaa vanhempia/edesmenneitä sukulaisia. Nimi varmasti lopulta konkretisoituu vasta lapsen synnyttyä, ainahan he kuitenkin ovat jonkun tietyn nimen näköisiä ja oloisia. Me ainakin päätimme lopulliset nimet eri vaihtoehtojen joukosta vasta syntymän jälkeen.

Ansku, on August 6, 2013

Mitä ihania pinkkejä juttuja täältä löytyykään 🙂 Voi jos omassa lapsuudessa olisi ollut vastaavanlainen “jokaisen pikkutytön unelma” kylmälaukku tai nuo liikkikset nimilaput <3 Täältä on saanut monen monta ihanaa ideaa omille tuleville lapsille 🙂

Leave a comment
name
email
url
message