Aug
5

Beach babies

by Sofia   -   in Random

Nimenomaan babies ei babes. Olikos sinulla kiva viikonloppu? Me olemme nyt totuttautuneet kaupunkielämään. Ainakaan juokseva vesi, tiskikone ja pyykinpesukone eivät aiheuta minulle mitään sopeutumisongelmia. Myös kaunis aurinkoinen viikonloppu sai meidät vielä kesätunnelmiin ja kehräsimmekin lähistöllä olevalla hiekkarannalla tyytyväisinä kuin kissanpennut. Tässä muutama kuva retkeltämme beachille

Pinkkiä silmillä, shortseissa ja ranteessa, Hattara on tyytyväinen.

I  bloomers!

Meidän pikkuvauvakin alkaa jo olla niin iso, että “bloomerseja”, tällaisia vaippojen päälle puettavia pöksyjä ei enää ensi kesänä käytetä. Snif! Suloisimpia kesäasuja vauvoilla ja taaperoilla on mielestäni juurikin nämä kankaiset pöksyt tai lahkeettomat haalarit, “rompersit”. Omat tytöt ovat olleet vauvaikänsä kesät useimmiten sellaisissa.

Näistä rannekoruista pikimmiten lisää!

Hattara tarkkailee purjehduskisoja.

 

 

Aurinkoista alkavaa viikkoa,

Lattemamma

p.s. Jos ihmettelette miksi tytöt syövät lähes joka kuvassa, niin otimme aamiaisen mukaan rannalle ja söimme sen siellä.

Hattaran shortsit Zara, hihaton paita Wheat, uikkari Petit Bateau ( nyt alessa mm. täällä).

Purkan paita Little White Company, Liberty -kuvioiset pöksyt Jacadi, uikkari Armani Junior

6 COMMENTS
|
8,397 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Beach babies „
Citymami/Eva, on August 5, 2013

I also love bloomers :)!
Kiva viikonloppu ja arkeen totuttelu on alkanut. Tytöillä vielä tämä viikko lomaa, mutta itse olen jo töissä – nyyh. Kyllä kesää on jo nyt ikävä.
En ole ehtinyt edes lukaista blogeja, joten nyt käyn vanhojen postaustesi kimppuun – ihania ja aurinkoisia kuvia 🙂

Sofia, on August 5, 2013

Citymami/Eva,
Meillä Purkka aloitti tänään orientoitumisen dagikseen kanssani. Mun vauva, yhyy :D! Minäkin yritän ehtiä blogikierrokselle vaikkapa tänään iltasella…

Mukavaa töihinpaluuta 🙂

Susanna, on August 5, 2013

Hei mistä Helsingistä saa noita ihania ranskalaisia vanilja jogurtteja?? En ole itse löytänyt mistään.

Sofia, on August 6, 2013

Moikka Susanna! Löysin nuo Laivurin valinnasta, eli siitä Tehtaankadun kulmasta.

Susanna, on August 6, 2013

Kiitos. Välittömästi sinne! Kävin äsken ensimmäistä kertaa 2 v synttäreiden kunniaksi pikku-neidin kanssa Sweetheartissa. Voi sitä ihmetyksen määrää! Tää on selkeästi tyttöjen juttu :)! Ja La Coqueta toimitti eilen synttärimekon. Koko 5 v oli 2 vuotiaalle sopiva. Ihania rusetteja ja sukkahousuja. Ja ihanat pakkaukset sekä personoitu kortti. tykkäsin! Myös Stuck on You:n tarrat kovassa käytössä (huomasin ekan kerran, että näitä nimitarroja ne muutkin näyttää käyttävän….). Kiva helpotus arkeen. Anton & Anton ruokakassi tällä viikolla ekan kerran testissä. Aivan taivaallinen palvelu! Musta tuli heti lojaalikuluttaja. Laitan sulle tästä mailia. Kiitos kaikista vinkeistä!

Sofia, on August 6, 2013

Hei huippua, että se Anton & Anton toimi. Kun töihinpaluu koittaa niin siitä vois olla paljon iloa miehellekin (olen aika paljon reissussa työn puolesta), eli testiin jo pikimmiten sitten se niinkuin oli ajateltukin. Joo, La Coquetaan oltiin myös tosi tyytyväisiä, seuraavaa tilausta odotellessa, pitäis sukkia ja rusetteja tulla taas pian. Hyvä, että mekko oli sopiva sankarille, meillä se 5v. paitis on kyllä vähän reilu Hattaralle, mutta hän onkin aika pienikokoinen 3,5 v kun kohta 2v. sisko ottaa vaatekokoa kokoajan kovaa vauhtia kiinni. Tykkäsin myös personoidusta käsinkirjoitetusta viestistä. Hyvä siis jos vinkit on tulleet tarpeeseen ja nyt kun selviätte juhlinnoista, niin Laivurin Valintaan vaan!

Leave a comment
name
email
url
message