Aug
13

Bonpoint winter 2013

by Sofia   -   in Good things for kids

Kun lasten syysmallistojen lookbookit ilmestyvät yksi toisensa jälkeen, voi jokainen etsiä oman suosikkinsa. Kuvien perusteella pidin taas kovasti Bonpointin lookbookista. Hieman epätarkan utuinen tunnelma on kuin ihanasta syksyisestä sadusta kaislikon keskellä.

Tässä muutama kuva lookbookista, kaikki kuvat lainattu, Bonpoint winter 2013 collection.

Bonpointia voi tilata netistä Suomeen täältä. Omia suosikki asukokonaisuuksiani olivat n°4, nº22 ja n°8. Bonpoint ei ole mikään ihan huokea vaatemerkki, mutta kauniista kokonaisuuksista voi inspiroitua ja halutessaan yhdistellä samaan tyyliin myös edullisempien merkkien vaatteita.

Täällä voit katsoa ihanan tunnelmallisen videon Bonpointin mallistosta. Harmaat ja valkeat ballerinatossut ja tyllihameet laiturilla kyllä sopivat hyvin minun sielunmaisemaani. Ja aivan erityisesti pidän myös  noista ihanista hiuskoristeista, oih!

Lattemamma

p.s. Kirjoitin Bonpointista blogini alkuaikoina täällä.

2 COMMENTS
|
6,798 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Bonpoint winter 2013 „
*riikka*, on August 13, 2013

Oi, kauniita kuvia! Bonpointit ovat kyllä todella ihania ja laadukkaita! Meillä on ollut paljon Bonpointeja sekä pojilla että tyttärellä. Tytär 10v ei enää oikein tykkää noista mekoista ja tunikoista (ovat kuulemma tätimäisiä), mutta trikoopaidat ja housut ovat suursuosikkeja!

Sofia, on August 13, 2013

Riikka, meillä taas nimenomaan mekot yms. ovat niitä suosikkeja. Tulee varmasti muuttumaan ajan kanssa. Nautin nyt tästä, kun edes vähän saa mamma vielä päättää. Olen myös ollut laadullisesti tosi tyytyväinen kaikkiin Bonpointeihin ja teiltäkin tullut paita on ihana!

Leave a comment
name
email
url
message