Random

Pretty pink things

Viikonlopun vaaleanpunaisissa kauniita rasioita, suloisia makeisia, pikkuruisia kenkiä ja herkät astiat…

Karamellit maistuvat paremmilta kauniista rasioista.

Muutamat vaaleanpunaiset kengät ovat jo jääneet Purkalle pieneksi, mutta onneksi isommat ballerinat mahtuvat vielä.

Tuoreudonnuudeliannos (Miyakoichi Tanuki Futodon) Tokyokanista. Tämä on yksi meidän lempi valmisruuista, nautitaan harvoin ja useimmiten näiden nuudelien syömiseen liittyy yksi lempi animaatioelokuvistamme Hayao Miyazakin Ponyo rantakalliolla. Myös ihanat pupuastiat & puikkoalustat Tokyokanista, pienet syömäpuikot on eno tuonut Hong Kongista.

I love pretty little pink things and clever words! (katso tämä juliste)

Lattemamma

5 Comments

    • Sofia

      Kiitos ihana Nuppu! En muuten ole koskaan maistanut noita tryffeleitä, mutta kuulemma ovat parhaat. Ostin tämän boxin Lontoosta vuonna 2007?! Sinne se oli unohtunut jemmakaapin perukoille ja nyt avasin kuvia varten ja sitten joutivat roskikseen. Tuskin olisivat enää olleet niin herkullisia :D.

  • Ansku

    Upeita värejä ja kauniita esineitä! Minä voisin kyllä myös syödä nuudelini pinkistä pupuastiasta pinkeillä puikoilla.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.