Oct
3

Sunnuntailounas

by Sofia   -   in Cooking  Party planning

Sunnuntai on hyvä päivä kutsua ystäviä lounaalle. Silloin tarjotaan jotain rentoa ja helppoa, pöytään katetaan paperiservietit ja höpötellään niitä näitä. Yksi hyvä ehdotus tällaiseen rentoon ruokailuun on uuniperuna buffetti. Kuulostaa ehkä aika 80-lukuiselta, mutta toimii hyvin!

Valmistin kahdentyyppisiä täytteitä, oli lämminsavulohta, smetanaa, sipulia ja mätiä sekä miehekkäämpänä versiona chili con carnea & guacamolea limen ja korianterin kanssa. Tässä vähän kuvia meidän lounaaltamme…

Pöytään katettiin tablettien tai liinan sijaan paperiset alustat joihin jokainen sai taiteilla omia juttujaan.

Jälkkäriksi oli vaniljajätskiä, marjoja ja valmista luomu suklaa-vadelma kastiketta.

 

We had some friends over for lunch on Sunday. A very casual gathering around a baked potato buffet. We did some salmon roe and smoked salmon and also chili con carne with guacamole. It was yummier that it was classy, but just what we needed for a relaxed get together. For dessert we just dug in to a tub of vanilla ice-cream that we topped with fresh berries and chocolate-raspberry sauce. I think we could all do this more often in our lives, not think so much how to arrange everything perfectly, but instead order some boxes of pizza and invite those friends over. It does not have to be perfect, but we can all use the company, the laughs and those chilled moments when people relax on your sofa and get their feet on the coffee table. See, they would never do that after a fancy lunch.

Sunnuntaibrunssin sijaan siis sunnuntailounaskin käy hyvin ja siivouskin on helppoa kun paperiset alustat voi vaan heittää kierrätykseen. Yhtenä juttu toivomuksena oli illanistujaiset, jota tämä nyt ehkä vähän sivusikin. Vaikka tilaisi laatikoissa valmiit pizzat, niin joskus on kiva kutsua kaverit kylään ihan vaan ex temporee, aina ei kaiken tarvitse olla kovin harkittua ja hienoa.

Lattemamma

p.s. Stuck on Youn arvontaa on vielä viikko jäljellä joten muistakaahan osallistua!

8 COMMENTS
|
7,872 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Sunnuntailounas „
Jonna, on October 3, 2013

Paras sunnuntailounas!!! Nam ja kiitos :).

Sofia, on October 6, 2013

Jonna, ihana kun olitte! Täytyykin laittaa kuvat niihin tyttöjen askartelemiin kehyksiin ja muistaa tuoda teille!

Salakka, on October 3, 2013

Just näin! Uuniperunat ovat helppoja ja maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin <3!
Mukavaa torstaita!

Sofia, on October 6, 2013

Salakka, parasta on juuri se kun jokainen voi täyttää mielensä mukaan…

Susanna, on October 3, 2013

Tästä tykkään! Ja juuri noin – kaverien kylään kutsuminen on henkisesti paljon helpompaa, kun ei tarvii aina olla niin super fiiniä. Toki fiinitkin hetket ovat kivoja, mutta pienten lasten kanssa tällaiset rennot yhdessä olot ovat monesti paljon mukavempia!

Sofia, on October 6, 2013

Susanna, eikös vaan? Lapset tuntuvat kyllä usein viihtyvän paremmin vähän rennommissa tilaisuuksissa, eikä vanhemmillekaan tule stressiä, vaikka joku ei nyt juuri käyttäytyisi aivan täydellisesti…

Ansku, on October 3, 2013

Just passeli sunnuntailounas rennosti hyvässä seurassa 🙂 Hauska ja värikäs kattaus!

Sofia, on October 6, 2013

Kiitti Ansku!

Leave a comment
name
email
url
message