Oct
4

Tällä hetkellä onnelliseksi tekee…

by Sofia   -   in Random

… ihan omat jutut.

Joskus on hyvä hankkia ihan vain itselleenkin jotain uutta ja ihanaa!

Täydellinen Theoryn superpehmeä luonnonvalkoinen nahkatakki sinivalkoraidallisella silkkivuorella löytyi alesta juuri minun koossani. Mikä tuuri! ( Tässä, valitettavasti normaalihintaisessa versiossa, on selässä kutakuinkin sama leikkaus. Jos etsit mustaa biker nahkatakkia, tämä voisi olla juuri se.)

Yksinkertaisen pikkumustan tai iltapuvun ja nutturan seuraksi juhliin sopii kauniit roikkuvat korvakorut. Olen etsinyt sopivia jo vuoden. Nämä löytyivät vihdoin Lontoosta.

 

Juhlien, illallisten tai muiden muistamisten jälkeen on mielestäni ihana lähettää postissa kiitoskortti. Mieluisat ostin Libertyltä.

Onnelliseksi tekee myös kuuma vaahtokylpy kynttilänvalossa lasten mentyä nukkumaan. Ihan omaa aikaa syvässä hiljaisuudessa, ehkäpä teetä siemaillen. Oi autuus!

Higher Livingin kaneliteetä ja eteeristä tea tree sekä eukalyptus öljyä kylpyvedessä karkottamassa nuhaa.

Aivan erityisen onnelliseksi tekee tällä hetkellä kuitenkin se, että olen juuri matkalla New Yorkiin ihan kahdestaan mr. Latten kanssa. Mikä voisikaan olla parempi päätös pitkälle kotiäitiydelle! Lapset ovat jo sen verran isoja, että pärjäävät hyvin muutamia päiviä rakkaiden isovanhempien hoidossa. Me taas saamme nauttia vaeltelusta pitkin New Yorkin katuja, Central Parkista syksyisessä värityksessään, pikkuruisista dinereista, ehkäpä vähän hienommistakin illallisista ja ennen kaikkea keskeyttämättömistä keskusteluista ja jakamattomasta huomiosta. Marraskuun alussa palaan töihin yli neljän vuoden tauon jälkeen ja sekään ei enää tunnu lainkaan hullummalta ajatukselta. Olen valmis!

My little bits of happy include a new leather jacket I found on sale and L-O-V-E, some thank you cards I bought at Liberty and those gorgeous 20´s inspired earrings I stumbled upon in London and could not leave behind. Well, sometimes a mama needs to splurge on herself. Right?! Happiness is also found in less expensive things like relaxing bubble baths in candle light and in total silence. But the happiest I´m really about is the fact that as we speak (we´ll as you read), I´m sitting in an airplane on my way to New York with mr. Latte. A few days of strolling the city streets, yummy food and uninterrupted conversations with my significant other is really what makes me happy! We´ll miss the girls for sure, but they are well taken care off by their grandparents, whom they love to bits. (Hi mom and dad ) NYC, yay!!! Have a great weekend and thank you so much for coming here!

Vaikka me olemmekin matkalla Atlantin yli, täällä blogissa asiat pyörivät silti normaalisti. Huomenna siis vaaleanpunaisia unelmia kuten aina, tällä kertaa sporttisia. Kiva kun olit taas täällä tämän viikon!

Aivan erityisen ihanaa ja onnekasta viikonloppua!

Lattemamma

22 COMMENTS
|
11,186 VIEWS
|
Partager sur Facebook
22 comments on “ Tällä hetkellä onnelliseksi tekee… „
Pia, on October 4, 2013

Ihana jakku! Niin harmi, että Suomessa nahakatakkikausi on niin älyttömän lyhyt. Voisikohan sitä alkaa pitää toppatakin alla :)? Ja oikein rentouttavaa matkaa teille!

Sofia, on October 6, 2013

Pia, kyllä tuollaista ohuempaa nahkatakkia voisi mun mielestä pitääkin talvella “bleiserin” tilalla sisätakkinakin.

Eveli, on October 4, 2013

Again, you have a great taste!! Love the earrings! Enjoy NY

Sofia, on October 6, 2013

Thank you so much Eveli!

Täti Ruskea, on October 4, 2013

Kuulostaa huipulta kotiäitiyden “päätökseltä”! Meillä taitaa kaksi nuorinta lasta olla melko samanikäisiä kuin teidän lapset, sillä olen ollut nyt reilu neljä vuotta kotona ja palaan myös marraskuun alussa töihin. Valitettavasti en voi sanoa samaa kuin sinä eli en koe olevani valmis palaamaan töihin. Jotenkin vaan koen, että paikkani olisi vielä täällä kotona, mutta aina toiveet eivät toteudu ja “paluuahdistuksestani” huolimatta haluan uskoa, että näin on kuitenkin kaikille hyvä ja yhdessä sopeudumme uuteen arkeen 😉

Mukavaa matkaa teille ja tsemppiä uuteen arkeen marraskuussa!

Ps. Ihanista äidin onnellisuushetkistä kerroit. Pitäisikin muistaa joskus laskea kylpyvesi myös itselle eikä vaan lapsille 🙂

Sofia, on October 6, 2013

Täti ruskea, mullakin kyllä kesti hieman orientoituminen ajatukseen töihinpaluusta ja loppukesästä oli samanlaiset fiilikset kuin sulla. Kiitos tsempeistäsi ja samaa sinulle. Toivottavasti paluu muuttukin oikeantuntuiseksi ratkaisuksi…

Sissi, on October 4, 2013

Ihanaa matkaa teille! Ja mikä ihana nahkatakki!

Minä nautin myös kylvyistä ja yksi vaatimus uudelle kodille oli että pitää olla kylpyamme. Saunominen ei oikein ole mun juttu mutta vaahtokylvyistä tykkään:)

Sofia, on October 6, 2013

Kiitos Sissi!!!

Salakka, on October 4, 2013

KAUNISTA!!!!
Ihanaa Nykin reissua…me olemme lähdössä koko perheen voimin reilun parin viikon päästä Nykiin. Mielenkiinnolla odotan vinkkejäsi Isosta Omenasta ;)!
Rentouttavaa kahdenkeskistä viikonloppua <3!

Sofia, on October 6, 2013

Kiitos Salakka! Ja ooh, ihanaa reissua sitten teillekin tänne. Minkäs ikäiset teidän lapset muuten on jos saan udella?

Selina, on October 4, 2013

Hyvää matkaa! Ihanat nuo Libertyn kortit 🙂

Sofia, on October 6, 2013

Kiitos Selina! 🙂

Saara, on October 4, 2013

Ihanaa reissua! Kuinka kivaa päästä reissuun ennen töiden alkua. ja vielä NYCiin… täydellistä!

Sofia, on October 6, 2013

Saara, kiitos paljon. Täällä on kyllä aivan ihanaa, niinkuin aina!

Christal, on October 4, 2013

Ihanaa matkaa kaunokainen! upea takki!

Sofia, on October 6, 2013

Kiitos Chirstal-muru!!

Lumo, on October 4, 2013

Oi ihana New York! Hyvää matkaa!

Sofia, on October 6, 2013

Kiitoksia Lumo!

Ansku, on October 4, 2013

Upeita kaikki!! Tuo nahkatakki näyttää tosi kauniilta ylläsi 🙂 Voih, ihana, ihana New York <3 "Been there, love it" 😉 Ihanaa ja rentouttavaa reissua! Toivottavasti saamme täällä kuulla vähän matkastasi 🙂

Sofia, on October 6, 2013

Kiitos paljon Ansku! Nahkatakki oli kyllä nappilöytö.

Eeva, on October 5, 2013

Kerrassaan ihanan tyylikkäitä kuvia! Rentouttavaa reissua teille!! Ja jaathan myös NY:n vinkit meidän kanssamme?!

Sofia, on October 6, 2013

Kiitos Eeva. Katsotaan jos tulee Nykin vinkkejäkin kirjattua tänne ylös jossain vaiheessa. Ehkäpä viimeistään kun palaan töihin jos tulisi tänne päin työmatkoja…

Leave a comment
name
email
url
message