Random

Tällä hetkellä onnelliseksi tekee…

… ihan omat jutut.

Joskus on hyvä hankkia ihan vain itselleenkin jotain uutta ja ihanaa!

Täydellinen Theoryn superpehmeä luonnonvalkoinen nahkatakki sinivalkoraidallisella silkkivuorella löytyi alesta juuri minun koossani. Mikä tuuri! ( Tässä, valitettavasti normaalihintaisessa versiossa, on selässä kutakuinkin sama leikkaus. Jos etsit mustaa biker nahkatakkia, tämä voisi olla juuri se.)

Yksinkertaisen pikkumustan tai iltapuvun ja nutturan seuraksi juhliin sopii kauniit roikkuvat korvakorut. Olen etsinyt sopivia jo vuoden. Nämä löytyivät vihdoin Lontoosta.

 

Juhlien, illallisten tai muiden muistamisten jälkeen on mielestäni ihana lähettää postissa kiitoskortti. Mieluisat ostin Libertyltä.

Onnelliseksi tekee myös kuuma vaahtokylpy kynttilänvalossa lasten mentyä nukkumaan. Ihan omaa aikaa syvässä hiljaisuudessa, ehkäpä teetä siemaillen. Oi autuus!

Higher Livingin kaneliteetä ja eteeristä tea tree sekä eukalyptus öljyä kylpyvedessä karkottamassa nuhaa.

Aivan erityisen onnelliseksi tekee tällä hetkellä kuitenkin se, että olen juuri matkalla New Yorkiin ihan kahdestaan mr. Latten kanssa. Mikä voisikaan olla parempi päätös pitkälle kotiäitiydelle! Lapset ovat jo sen verran isoja, että pärjäävät hyvin muutamia päiviä rakkaiden isovanhempien hoidossa. Me taas saamme nauttia vaeltelusta pitkin New Yorkin katuja, Central Parkista syksyisessä värityksessään, pikkuruisista dinereista, ehkäpä vähän hienommistakin illallisista ja ennen kaikkea keskeyttämättömistä keskusteluista ja jakamattomasta huomiosta. Marraskuun alussa palaan töihin yli neljän vuoden tauon jälkeen ja sekään ei enää tunnu lainkaan hullummalta ajatukselta. Olen valmis!

My little bits of happy include a new leather jacket I found on sale and L-O-V-E, some thank you cards I bought at Liberty and those gorgeous 20´s inspired earrings I stumbled upon in London and could not leave behind. Well, sometimes a mama needs to splurge on herself. Right?! Happiness is also found in less expensive things like relaxing bubble baths in candle light and in total silence. But the happiest I´m really about is the fact that as we speak (we´ll as you read), I´m sitting in an airplane on my way to New York with mr. Latte. A few days of strolling the city streets, yummy food and uninterrupted conversations with my significant other is really what makes me happy! We´ll miss the girls for sure, but they are well taken care off by their grandparents, whom they love to bits. (Hi mom and dad ) NYC, yay!!! Have a great weekend and thank you so much for coming here!

Vaikka me olemmekin matkalla Atlantin yli, täällä blogissa asiat pyörivät silti normaalisti. Huomenna siis vaaleanpunaisia unelmia kuten aina, tällä kertaa sporttisia. Kiva kun olit taas täällä tämän viikon!

Aivan erityisen ihanaa ja onnekasta viikonloppua!

Lattemamma

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.