Oct
5

Training in pink…

by Sofia   -   in Random

… Lattemamman treenikassista löytyy usein myös muutama vaaleanpunainen juttu.

Treenikassiin pääsee nykyään aivan liian harvoin Sun Salutationin vaaleanpunainen joogamatto. Sen päällä tehdään kyllä kotona asanoiden sijaan mm. vatsalihaksia ja venyttelyä lenkin jälkeen. Usein päälläni kiipeilee tuolloin jo kaksi malttamatonta apinaa lisäpainoina…

Ystäväni kanssa juuri totesimme eräänä aamuna ennen power tuntia, että meillä on molemmilla noin kymmenen vuotta vanhat treenihanskat ja uudet olisi ehkä jo aika hankkia. Tajusin silloin, että myös sisätreenikenkäni, joita käytän siis nimeomaan vaan salilla, cross trainerissa ja power tunneilla, ovat yhtä vanhat. Juoksukenkiä tulee hankittua uusia aina entisten kuluttua, mutta sisätarkoituksessa kenkä kuluu huomattavasti vähemmän kun “iskuja” ei tule niin paljoa. Ehkäpä kohta olisi kuitenkin myös uusien kenkien aika. Nämä Nike Shox IDt on nimikoitu tyttönimelläni, hmm… Täältä saisi uudet hienot, muttei enää vaaleanpunaisia (onneksi?). Kullanruskeat olisivat aika makeat sinisellä ja valkoisella korostusvärillä.

Falken pinkki vetoketjullinen juoksupaita on yksi suosikeistani ja palvellut sekin jo aika monta vuotta. Taidan New Yorkissa ollessani tehdä visiitin Sweaty Bettyn liikkeeseen. Esimerkiksi tämä on aika vastaava. Myös tämä Lulu Lemonin juoksupaita näyttää aika täydelliseltä. Mitäs sanotte? Sitä saa sekä pinkkinä, että vaaleanpunaisena…

Todays pink challenge  includes some pieces I use for working out. The thing is, they are getting quite old and tattered. Well, I´m sure glad I´m in New York and Sweaty Beatty and Lulu Lemon are here too! Time for an upgrade. But in pink

Reipasta vaaleanpunaisen viikonlopun jatkoa!

Lattemamma

p.s. Treenikassina toimii tarvittaessa LVn weekend bagi (Louis Vuitton Damier Ribera jota ei tietääkseni enää ole mallistossa), mutta useimmiten heitän vaan juomapullon, pikkupyyhkeen, pukuhuoneen kaapin lukon (se on tuon yläkuvassa näkyvän nahkaisen avanimenperä/ rahapussukkatammenterhon sisällä) ja sisäkengät pieneen kassiin (esim. siihen Hunterin saappaiden mukana tulleeseen pussukkaan, tyylikästä…) koska juoksen yleensä kotiin suihkuun. Juomapulloni on muuten lähes samanlainen kuin ne tyttöjen Stuck on Youn nimikkopullot, mutta Sigg merkkinen. Kokovalkoinen yksilö löytyi joskus Japanista.

4 COMMENTS
|
14,154 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Training in pink… „
Johanna, on October 5, 2013

Olen itse alkanut hiljattain treenata personal trainerin kanssa, tavoitteena palata jonkinlaiseen kuntoon kahden lapsen ja reilun kolmen treenaamattoman vuoden jälkeen. Nyt alkusyksystä treenejä aloitellessani totesin, että lienee aika satsata uusiin treenikamoihin…sisätreenikenkäni olivat ajalta, jolloin niitä kutsuttiin vielä “aerobic-tossuiksi” ;-). Lisäksi sisätreenivaatteet olivat mystisellä tavalla muuttuneet vääränkokoisiksi, joten nyt pääsen aloittamaan kunnonkohotuksen ihan uusissa kamppeissa!

Sofia, on October 6, 2013

Hiihi Johanna, “aerobic-tossut” ja noi mun treenikengät ei taida olla kovin eri aikakautta. Uusissa, hyvin istuvissa ja hengittävissä treenivaatteissa on kyllä ihan eri asia liikkua. Tsemppiä paluuseen liikunnan pariin!

Ansku, on October 6, 2013

Ihania pinkkejä treeniasusteita! Katsoin tuon Niken storen, sieltä saisi ihan mielettömän kivoja treenikenkiä. Mä löysin jo ainakin kolmet mieleiset väriyhdistelmät, vai olikohan neljät, vai viidet.. 😀

Sofia, on October 7, 2013

Joo Ansku, vähän iski sama ongelma kenkien kanssa… 🙂

Leave a comment
name
email
url
message